Utløpt

Vil du være med og utvikle Bølgen & Moi Bodø?

Arbeidsgiver
Bølgen & Moi
Stillingstittel
Vi søker kreativt og lekent personell
Frist
Snarest
Ansettelsesform
Fast

BØLGEN & MOI er et velkjent merkenavn i restaurant Norge, etter 26 års drift. Vi står gjerne på hodet for gjestene våre av pur gjestfrihet, har høyt engasjement, og tror på å tenke utenfor boksen. Vi liker å overraske, være kreative og se løsninger – gjerne med en leken tilnærming. Kreativ galskap er viktige nøkkelord for oss! Så skal vi ha det gøy på jobb, det smitter over på gjesteopplevelsen,

April 2021 åpner vi ny restaurant i Bodø. Den vil ligge vakkert til i den helt nye bydelen Ramsalt, vi blir der en del av innfartsåren og porten inn til byen i Sjøgata. Konseptet blir tuftet på opplevelsene, med de åpne kjøkkenløsningene og kokkene som en del av restauranten. Vi ønsker å være best på fisk & skalldyr, men også tilby burger, salat og grill, god & raus mat er nøkkelord, og selvsagt står overraskelse også på menyen. Vår best selger er kveldens 5 retters meny med vinpakke, bare å nyte måltidsopplevelsen.


Vi søker nå:

  • Kjøkkensjef
  • Restaurantsjef
  • Kokk/servitør




Er du vår lekne restaurantsjef i Bodø med god service i DNAet? 

Som restaurantsjef for Bølgen & Moi Bodø blir du en viktig brikke i oppbyggingen av den nye restauranten. Du kommer til å få et stort ansvarsområde, og vi ønsker at du skal begeistre gjestene gjennom god service. Du skal være et godt forbilde for resten av personalet, og lede de til å alltid yte det lille ekstra for gjestene våre.


Restaurantsjefen må: 

  • Være strukturert og selvgående
  • Sulten på et stort ansvarsområde
  • Serviceinnstilt til fingerspissene
  • Smile og ha lidenskap for det du driver med
  • Være en ressursperson for personalet
  • Ha vilje og evne til å skape et fantastisk miljø for våre gjester
  • Solide kunnskaper innen vin og mat.
  • Kjenne seg igjen i våre kjerneverdier: lek, engasjement og overraskelse


Restaurantsjefens oppgaver: 

  • Ansvarlig for restaurantens vaktliste og bookinger
  • Være motivator for de ansatte og stå for den faglige utviklingen
  • Sikre service og opplevelse i tråd med konseptet
  • Avsluttende oppgjør og kalkylekontroller
  • Ansvar for IK-HMS, IK-alkohol og brannsikkerhet
  • Utarbeide, revidere og påse at alle rutiner er på plass
  • Systemvedlikehold IT (kasseprogrammering, kasseoppdatering, annet systemvedlikehold)
  • Være en tydelig leder med lojalitet mot bedriftsledelsen


Eller er du vår drivende dyktige kjøkkensjef? 

Som kjøkkensjef hos Bølgen & Moi Bodø er det viktig at du er leken, engasjert og liker å overraske. Gjerne som en synlig profil foran gjestene våre. Du må være kreativ, men samtidig opptatt av orden og system. Du er nysgjerrig og brenner for å holde deg faglig oppdatert. Som kjøkkensjef er du en stødig leder med gode lederkunnskaper og er et godt forbilde.


Vår nye kjøkkensjef må: 

  • Ha fagbrev som kokk
  • Ha minimum 5 års erfaring
  • Ha minimum 2 år som sous chef/kjøkkensjef
  • Ha kunnskap om HACCP
  • Ha kunnskap om kjøkkenøkonomi og kalkulering
  • Kunne beherske norsk muntlig og skriftlig
  • Ha grunnleggende datakunnskaper


Dette vil bli kjøkkensjefens ansvar: 

  • Utarbeide menyer med kalkyler og resepter.
  • Ansettelser i egen avdeling
  • Vaktlister
  • Varetelling
  • HACCP og Ik- mat
  • Bestillinger
  • Organisering av kjøkkenet
  • Lage sinnsykt god mat


Og ikke minst – dere må alle kunne kjenne dere igjen i våre kjerneverdier: lek, engasjement og overraskelse og like samspillet mellom mat, vin og kunst. Hvis du i tillegg liker intens jobbing, folk som virkelig legger sjela i det de gjør og mye glede på arbeidsplassen, har vi veldig lyst til å høre fra deg!

Erfaring, interesse, ambisjoner og høye krav til kvalitet vektlegges for å inngå i ett profesjonelt team.


Hos oss får dere:

  • God mulighet til å utvikle deg faglig med varierte oppgaver, sammen med dyktige kollegaer
  • Konkurransedyktige betingelser


Alle stillingene er faste heltidsstillinger, med oppstart etter avtale.

Søknad med CV sendes snarest.

Sektor
Privat
Antall stillinger
4
Sted
0283 Oslo
Bransje
Restaurant, mat og uteliv
Stillingsfunksjon
Ledelse,
Mat og servering,
Mat og servering / Restaurantsjef

Nøkkelord

leder, restaurantsjef, restaurant management, kjøkkensjef, restaurantledelse

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Harald Berger
Stillingstittel
Daglig leder
Mobil
97 08 87 11
Følg firma
63 følger dette firmaet

0283 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 171142671
Sist endret 3. mar. 2021 10:16

Rapporter annonse