Utløpt

Lyst på fri i helger og helligdager?

Arbeidsgiver
JKS Norge As
Stillingstittel
Souschef
Frist
20.12.2019
Ansettelsesform
Prosjekt
Souschef til spennende selskap i vekst
 
Er du på utkikk etter en jobb på dagtid, og er lei av å jobbe kvelder og helger? Og kunne du tenke deg å jobbe i et spennende selskap i sterk vekst?
Da ønsker vi høre fra deg. 

Vi søker nå etter en dyktig souschef  til en fast stilling i kantine for en av våre kunder i Oslo. Kantinen ligger sentralt plassert i Oslo sentrum med gode kollektivforbindelser.  Du vil få en innovativ arbeidsgiver som er opptatt av HMS, bærekraft og vil alltid gi kundene det beste.   

Her vil du få muligheten til å utvikle deg faglig og personlig. Du er flink til å tenke nytt, og liker å gi kunden den beste service og matopplevelse. 
 
Personlige  egenskaper:
  • Du inspirerer de rundt deg og motiverer de ansatte
  • Godt humør og engasjert i jobben
  • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
  • Kvalitetsbevisst og er stolt av yrket ditt

Kvalifikasjoner:
  • Ledererfaring fra hotell, restaurant eller kantine
  • Fagbrev som kokk 
  • Kjennskap til HACCP / IK-mat og merking av allergener
  • Gode språkkunnskaper i ett nordisk språk både muntlig og skriftlig

Arbeidsoppgaver:
  • Tilberede kalde og varme retter 
  • Sette opp menyer
  • Generell gjestebehandling
  • Følge opp IK-mat og HMS rutiner
  • Bidra til ett effektivt, sosialt og kvalitetsbevisst mijø

 Du får:
  • Godt og inkluderende arbeidsmiljø
  • Utviklingsmuligheter i ett innovativt og fremtidsrettet selskap
  • En arbeidsgiver som er opptatt av din sikkerhet og trivsel
  • God opplæring og oppfølgning 


Synes du dette høres ut som noe for deg?

Da er du velkommen til å sende inn din søknad via «søk» funksjonen i annonsen.

 
 
 
 
 

Om arbeidsgiveren

JKS Norge AS tilbyr fleksibel bemannings- og rekrutteringsløsninger som bidrar til våre kunders verdiskapning. Vi inngår i JKS AS, som er Danmarks største bemannings- og rekrutteringsbyrå. Vi etablerer et nettverk av lokale kontorer som alle leverer tjenester med høy kvalitet, vilje og evne til å løse våre kunders behov, samt gi våre medarbeidere spennende og utviklende stillinger. Vi har i dag kontorer i Oslo, Lillestrøm, Lysaker,Bergen, Stavanger og Drammen.

Sektor
Privat
Sted
Grenseveien 107, 0663 Oslo
Bransje
Storhusholdning og catering,
Drift og vedlikeholdstjenester,
Restaurant, mat og uteliv
Stillingsfunksjon
Mat og servering / Kjøkkensjef,
Mat og servering,
Mat og servering / Kokk

Nøkkelord

dagtid, Storhusholdning, souschef, Kokk, Lederansvar

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Lars Andre Storaker Bruu
Stillingstittel
Fagansvarlig Service
Telefon
45 50 04 91
Følg firma
2145 følger dette firmaet

Grenseveien 107, 0663 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 162034862
Sist endret 1. nov. 2019 13:31

Rapporter annonse