Lyst på fri i helger og helligdager?
- Arbeidsgiver
- JKS Norge As
- Stillingstittel
- Souschef
- Frist
- 20.12.2019
- Ansettelsesform
- Prosjekt
Er du på utkikk etter en jobb på dagtid, og er lei av å jobbe kvelder og helger? Og kunne du tenke deg å jobbe i et spennende selskap i sterk vekst?
Da ønsker vi høre fra deg.
Vi søker nå etter en dyktig souschef til en fast stilling i kantine for en av våre kunder i Oslo. Kantinen ligger sentralt plassert i Oslo sentrum med gode kollektivforbindelser. Du vil få en innovativ arbeidsgiver som er opptatt av HMS, bærekraft og vil alltid gi kundene det beste.
Her vil du få muligheten til å utvikle deg faglig og personlig. Du er flink til å tenke nytt, og liker å gi kunden den beste service og matopplevelse.
Personlige egenskaper:
- Du inspirerer de rundt deg og motiverer de ansatte
- Godt humør og engasjert i jobben
- Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner
- Kvalitetsbevisst og er stolt av yrket ditt
Kvalifikasjoner:
- Ledererfaring fra hotell, restaurant eller kantine
- Fagbrev som kokk
- Kjennskap til HACCP / IK-mat og merking av allergener
- Gode språkkunnskaper i ett nordisk språk både muntlig og skriftlig
Arbeidsoppgaver:
- Tilberede kalde og varme retter
- Sette opp menyer
- Generell gjestebehandling
- Følge opp IK-mat og HMS rutiner
- Bidra til ett effektivt, sosialt og kvalitetsbevisst mijø
Du får:
- Godt og inkluderende arbeidsmiljø
- Utviklingsmuligheter i ett innovativt og fremtidsrettet selskap
- En arbeidsgiver som er opptatt av din sikkerhet og trivsel
- God opplæring og oppfølgning
Synes du dette høres ut som noe for deg?
Da er du velkommen til å sende inn din søknad via «søk» funksjonen i annonsen.
Om arbeidsgiveren
JKS Norge AS tilbyr fleksibel bemannings- og rekrutteringsløsninger som bidrar til våre kunders verdiskapning. Vi inngår i JKS AS, som er Danmarks største bemannings- og rekrutteringsbyrå. Vi etablerer et nettverk av lokale kontorer som alle leverer tjenester med høy kvalitet, vilje og evne til å løse våre kunders behov, samt gi våre medarbeidere spennende og utviklende stillinger. Vi har i dag kontorer i Oslo, Lillestrøm, Lysaker,Bergen, Stavanger og Drammen.
- Sektor
- Privat
- Sted
- Grenseveien 107, 0663 Oslo
- Bransje
- Storhusholdning og catering,
- Drift og vedlikeholdstjenester,
- Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon
- Mat og servering / Kjøkkensjef,
- Mat og servering,
- Mat og servering / Kokk
Nøkkelord
dagtid, Storhusholdning, souschef, Kokk, Lederansvar
Spørsmål om stillingen
- Kontaktperson
- Lars Andre Storaker Bruu
- Stillingstittel
- Fagansvarlig Service
- Telefon
- 45 50 04 91
Følg firma
2145 følger dette firmaet
Grenseveien 107, 0663 Oslo