Utløpt

Stiftelsen Norsk Luftambulanse søker en doktorgradsstipendiater (PhD) i EQUIPE2-prosjektet

Arbeidsgiver
Stiftelsen Norsk Luftambulanse
Stillingstittel
Doktorgradsstipendiat
Frist
27.05.2019
Ansettelsesform
Prosjekt
Bli kjent med Stiftelsen Norsk Luftambulanse

Stiftelsen Norsk Luftambulanse (SNLA) søker etter person for stipendiatstilling i EQUIPE2-prosjektet.  Stipendiaten vil være ansatt i SNLA og inngår i et strategisk forskningssamarbeid med Klinikk for Akutt og Mottaksmedisin, St. Olavs Hospital som igjen er tilknyttet Norges Teknisk- Naturvitenskapelige Universitet (NTNU).  Stipendiaten og prosjektet er mer spesifikt tilknyttet forskningsgruppen Trondheim Prehospital Research Group (TPRG) og FoU-avdelingen i Stiftelsen Norsk Luftambulanse. Arbeidssted vil være Trondheim.

Prosjektet heter EQUIPE2 (Establishing QUality Indicators in Pre-hospital Emergency care 2), og omhandler systematisk kvalitetsarbeid i den akuttmedisinske behandlingskjede. Fokus vil primært være rettet mot de alvorligst syke og skadde pasientene og deres vei gjennom akuttforløpet. Luftambulansetjenesten vil være sentral. Prosjektets mål er, gjennom bruk av systematisk kvalitetsmetodikk, å bedre kvaliteten i behandlingen av alvorlig syke og skadde pasienter utenfor sykehus. Prosjektet bygger på EQIUPE-prosjektet som har utviklet grunnleggende verktøy for systematisk kvalitetsvurdering og analyse. EQUIPE2 skal ta mål av seg å benytte verktøyene for å bedre kvalitet. Det legges i prosjektet opp til tett integrering og involvering av de kliniske akuttmedisinske fagmiljøene nasjonalt og internasjonalt, samt spesifikke kompetansemiljø innenfor statistikk og informasjonsteknologi. Reising må derfor påregnes. Veileder i prosjektet vil være førsteamanuensis Andreas Krüger ved St. Olavs Hospital/NTNU. I tillegg vil det tilknyttes biveiledere med kompetanse på fagfeltet lokalt og internasjonalt.  

Beskrivelse

Stillingen er finansiert for tre årsverk forutsatt tilfredsstillende fremdrift. Stipendiatperioden kan fordeles med min 50 % forskningstid i en periode på maksimalt 6 år i kombinasjon med klinisk deltidsstilling dersom dette ønskes. Startdato er så raskt som mulig og senest i løpet av september 2019.

Prosjektet er planlagt delt opp i en implementeringsstudie, en observasjonsstudier samt en prospektiv internasjonal intervensjonsstudie.  Sentralt i alle delstudiene er bruk av automatisert datafangst og brukernære datavisualiseringsverktøy.  

Ved opptak i ph.d.-program ved det medisinske fakultetet ved NTNU forplikter kandidaten å følge opplæringsdelen for ph.d.-studenter. Videre forventes det at kandidaten deltar aktivt i forskningsmiljøet i SNLA, samt i relevante internasjonale samarbeidsfora.

Kvalifikasjonskrav og personlige egenskaper

Søker må ha medisinsk embetseksamen, og det er ønskelig at søker har spesialisering i anestesiologi samt erfaring fra luftambulansetjenesten. Vi søker kandidater med akuttmedisinsk forståelse og evne til å jobbe i team. Prosjektet krever nettverksjobbing på nasjonalt og internasjonalt nivå. Søker må beherske engelsk både muntlig og skriftlig. Personlig egnethet, og relasjonelle ferdigheter vil bli vektlagt.

Aktuelle kandidater vil bli innkalt til intervju.

Vi tilbyr:    

  • Gode arbeidsforhold i et stimulerende akademisk og akuttmedisinsk miljø
  • Lønn iht legeforeningens LIS satser
  • Forskerutdanning som inkluderer et ph.d. opplæringsprogram
  • Mulighet til å delta på internasjonale kurs og kongresser
  • Gode velferdsordninger

Søknaden skal inneholde:

  • Søknadsbrev som bør gjøre rede for motivasjonen til å søke og forskningsinteresser
  • CV (fullstendig oversikt over utdanning, praksis og faglig arbeid)
  • Kopier av vitnemål og relevante attester
  • Publikasjonsliste og eventuelt kort oversikt over faglige arbeider
  • Kontaktinformasjon til 2 referanser (navn, relasjon til søker, e-post og telefonnummer)

Klinikk for Akutt og Mottaksmedisin ved St. Olavs hospital omfatter akuttmottak og observasjonsenhet, medisinsk nødmeldetjeneste, samt bil- og luftambulansetjenesten. Klinikken har stort fokus på systematisk kvalitetsarbeid, og jobber strategisk mot å bli ledende på fremtidsrettet helsetjenesteforskning. Klinikken er opptatt av å bygge sterke tverrfaglige team, og styrke alle ledd i kjeden. Trondheim Prehospital Research Group jobber ut ifra moderne prinsipper for kunnskapsledelse og hvor autonomi kombineres med tett veiledning. Verdien er knyttet til høy måloppnåelse og godt arbeidsmiljø, både individuelt og for gruppen.  

For nærmere informasjon om stillingen, kontakt Andreas Jørstad Krüger, telefon 90862586, epost: andreas.kruger@ntnu.no

Søknadsfrist: 27. mai 2019. Vi forventer å gjennomføre intervju den 3. juni 2019.

 

 

Om arbeidsgiveren

Stiftelsen Norsk Luftambulanse er en av landets største ideelle organisasjoner. Vi jobber for å redde liv og begrense følgene av akutt sykdom og alvorlig skade.

Stiftelsen Norsk Luftambulanse driver Europas største forskningsmiljø innen akuttmedisin utenfor sykehus, og utvikler avansert livreddende behandling til bruk ute hos pasientene. Arbeidet vårt finansieres av innsamlede midler.

Nettverk
Facebook, LinkedIn, X
Sektor
Organisasjoner
Sted
Storgata 33a, 0028 Oslo
Bransje
Ideelle organisasjoner
Stillingsfunksjon
Forskning/Stipendiat/Postdoktor

Nøkkelord

Ideelle organisasjoner, Forskning, stipendiat

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Andreas Krüger
Stillingstittel
Fagsjef utvikling
Telefon
90 86 25 86
Kontaktperson
Ingunn Skogstad Riddervold
Stillingstittel
Seksjonsleder forskning
Telefon
99 22 63 26
Følg firma
1475 følger dette firmaet

Storgata 33a, 0028 Oslo

Annonseinformasjon

FINN-kode 146895684
Sist endret 28. mai 2019 00:15

Rapporter annonse