Dyktige kokker til byens beste hotell
- Arbeidsgiver
- Opus 16
- Stillingstittel
- Kokk
- Frist
- Snarest
- Ansettelsesform
- Fast
Opus 16 står foran en meget god sesong og søker dyktige kokker til vårt dynamiske kokketeam.
Opus 16 har et meget bra kjøkken og vi ønsker videre utvikling. Vårt franskinspirerte Brasserie benytter mange lokale råvarer som del av vår bærekraftsatsing. Restauranten er for tiden åpen 5 dager i uken, men det er god aktivitet på resten av huset hele uken. Hotellet har en rekke banketter, bryllup og årsdager i tillegg til kurs og konferansevirksomhet der bespisning er en viktig del av oppholdet. I tillegg vil vår kokk kunne bistå på vår anerkjente a la carte frokost ved behov samt ved room service.
Opus 16 har også hatt stor suksess med det Britiske Afternoon Tea konseptet og hotellet og restauranten rangerer høyt i ulike hotellkåringer.
Om arbeidsgiveren
Opus 16 åpnet dørene i april 2018 og har hatt kraftig vekst siden oppstarten. Hotellet holder til i ærverdige lokaler i Vågsallmenningen 16. Bygget ble opprinnelig oppført til Bergen Kredittbank i 1876 og anses som et landemerke i Bergen, bare ett minutts gange fra Fisketorget. Vår ambisjon er å tiltrekke oss internasjonale hotellgjester og i tillegg tilby Bergensere et spennende restaurant og kulturtilbud. Vi har åpnet eget franskinspirert Brasserie, vi har flotte selskapslokaler og klassisk bar. For mer informasjon ta en titt på hotellets hjemmeside: www.opus16.no
- Sektor
- Privat
- Antall stillinger
- 2
- Sted
- Vågsallmenningen 16, 5014 Bergen
- Bransje
- Hotell og overnatting,
- Reise og turisme,
- Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon
- Mat og servering / Kokk
- Arbeidsspråk
- Norsk,
- Engelsk
Nøkkelord
kvalitet, Restaurant, hotell
Spørsmål om stillingen
- Kontaktperson
- Alexander Grieg
- Stillingstittel
- Daglig leder
- Mobil
- 93 46 36 22
Vågsallmenningen 16, 5014 Bergen