Utløpt

Ledig stilling som Kjøkkensjef/kokk på Holmen Lofoten

Arbeidsgiver
Holmen Lofoten AS
Stillingstittel
Kjøkkensjef
Frist
Snarest - vi behandler søknader fortløpende
Ansettelsesform
Fast

Holmen Lofoten AS

Holmen Lofoten ligger ytterst i Lofoten i Moskenes kommune, og er et lite rorbuanlegg med røtter tilbake til 1800-tallet. Over en periode på 15 år, har vi satt i stand /rekonstruert de gamle byggene, og også tilført flere nybygg med spennende og moderne uttrykk. Anleggets originale egenart er bevart, samtidig som moderne løsninger er valgt. Vi legger stor vekt på kvalitet i både materialvalg og utførelse. Alle enheter er innredet med enkelt, smakfullt og stilrent Skandinavisk design. Vi tenker på samme måte i forhold til menyen, og har fokus på tradisjon i et moderne nordisk kjøkken.

I løpet av 2019 starter vi opp KITCHEN AT THE EDGE OF THE WORLD, 3 årlige arrangement i samarbeid med internasjonalt anerkjente kokker og bartendere for vår, sommer og høst.
Inspirasjon herfra vil være viktig for hvordan vi presenterer vår egen meny for resten av året. https://vimeo.com/311616671

 

Til vårt åpne kjøkken, som er selve hjertet på Holmen Lofoten, søker vi etter en erfaren, kreativ og selvstendig kokk, som vil være med å bygge opp et konsept litt utenom det vanlige. Du vil få ansvar for å bygge opp og lede kjøkkenet i vår restaurant, med fokus på en meny av høy kvalitet og et kompromissløst blikk på råvarer og finish.

Vi har fokus på, og ønsker mest mulig bruk av råvarer fra lokale/regionale produsenter. Økologisk og bærekraftig helhet fra råvare til kompost, fra jord til bord til jord! Holmen Lofoten ønsker å servere mat av internasjonal høy klasse, og være et alternativ for de som setter pris på, og har interesse av, god mat og drikke.

Vi søker en kjøkkensjef/kokk til fast stilling, i tillegg til en kokk i sommersesongen juni/september - med mulighet for fast ansettelse

Arbeidsoppgaver

  • Produksjon av matretter på høyt nivå
  • Daglig drift, bemanning og personalansvar
  • Menyutvikling - i samarbeid med ledergruppe
  • Bestilling av varer, med fokus på bruk av råvarer fra lokale produsenter
  • Lagerkontroll
  • IK mat, internkontroll og renhold

Arbeidstid

Ettermiddag og noe dagtid

Ønskede kvalifikasjoner

  • Erfaring fra lignende jobb er en fordel/minimum 5 års erfaring som kokk
  • Evnen til å lede et team til gode resultater
  • Norsk/svensk/dansk språklig
  • Kjennskap til norske produsenter og leverandører av råvarer med høy kvalitet
  • Kjennskap til/og etterlevelse av gode rutiner innen matsikkerhet er en selvfølge
  • Kjennskap og/eller interesse av Lofoten som region og hva den kan by på av råvarer

Personlige egenskaper

  • Vi søker en erfaren og trygg kjøkkensjef som motiverer og inspirerer sine medarbeidere
  • Du har gjestens opplevelse i et åpent kjøkken i fokus, samt har evnen til å kunne jobbe effektivt under press uten å gå på kompromiss på kvalitet og presentasjon
  • Du har gode samarbeidsevner og bidrar til et godt arbeidsmiljø på kjøkkenet
  • Du er faglig dyktig, opptatt av å levere høy kvalitet og di den beste kundeopplevelsen.
  • Du er effektiv og flink til å levere under press
  • Du har høyt fokus på hygiene og har god mise en place

Vi tilbyr

  • Konkurransedyktig lønn
  • Godt arbeidsmiljø
  • Vi er behjelpelig med bolig
  • Fantastiske naturomgivelser
  • Ordnede arbeidsforhold

 

Spørsmål om stillingen kan rettes til avdelingsleder i Personalhuset Karoline Rosøy Tømmerbakk på krt@personalhuset-sg.com / 993 44 689 eller rådgiver Malin Strand Røe på msr@personalhuset-sg.com
Sektor
Privat
Sted
8392 Sørvågen
Bransje
Restaurant, mat og uteliv
Stillingsfunksjon
Mat og servering / Kjøkkensjef,
Mat og servering / Kokk,
Mat og servering

Nøkkelord

Kokk, Kjøkkensjef, Lofoten

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Karoline Rosøy Tømmerbakk
Stillingstittel
Avdelingsleder
Telefon
99 34 46 89
Følg firma
8407 følger dette firmaet

8392 Sørvågen

Annonseinformasjon

FINN-kode 142462934
Sist endret 22. apr. 2019 01:11

Rapporter annonse