Utløpt

Vil du jobbe på det råeste spisestedet på Steinkjer

Arbeidsgiver
Sabrura AS
Stillingstittel
Kokk
Frist
15.03.2019
Ansettelsesform
Fast

Sabrura åpner på Steinkjer i april!

Vi bygger et nytt team til vår splitter nye restaurant, og søker derfor nye kokker både til hel- og deltidsstillinger. Du vil få en flott arena i en ny restaurant med et splitter nytt og topp moderne kjøkken.

Hos Sabrura brenner vi for å gi våre gjester fantastiske mat og serviceopplevelser. Det er derfor essensielt at vi bygger våre retter på veldig gode råvarer som håndteres av kyndige og matglade kokker.

Som kokk er du kjernen i vår restaurant. Du utstråler våre verdier, er glad i andre mennesker og brenner for å gi det lille ekstra til våre gjester gjennom fantastiske matopplevelser.

Du sørger for at vårt kjøkken leverer gode matopplevelser til våre gjester, både smaksmessig og estetisk. Du vil jobbe tett på dine kolleger i et arbeidsmiljø preget av samspill, fellesskap og et felles ønske om å levere gode kundeopplevelser og resultater.


Vi søker det som:

  • Har erfaring fra kjøkken
  • Har kokkebakgrunn, med eller uten fagbrev
  • God kunnskap om IK-mat og HMS
  • Trives i et hektisk miljø med høyt arbeidstempo
  • Erfaring fra tilsvarende virksomhet


Det vil bli gitt grundig opplæring, faglig påfyll underveis og Sabrura er en stor arena med gode muligheter for egen utvikling.


Vil du være med oss på dette eventyret?

Søk ved å følge linken i annonsen, så vil du høre fra oss.

Har du spørsmål eller ønsker mer informasjon, ta gjerne kontakt med HR-konsulent Sivert Steinvikaune på tlf: 924 60 302.


  Vi gleder oss til å høre fra deg!

Om arbeidsgiveren

Sabrura er et norsk franchisekonsept som serverer fersk sushi i restauranten og take-away for de som ønsker å nyte måltidet rundt eget bord. Helt siden den første Sabrura-restauranten åpnet i 2012 har sushibuffet vært bærebjelken i konseptet. 

Japansk matkunst kombinert med norske råvarer – kvalitetsmat for folk i farta, barnefamilier og folk flest. 

Alle i Sabrura skal dra i samme retning, og for å få til det er det nødvendig at vi alle jobber innenfor samme rammeverk av holdninger, tankesett og verdier. Det gjør oss tydelig som én merkevare. Vi kjennetegnes ved å være dedikerte i matfaget og glade i mennesker. Dette sier noe om respekten vi har for å servere kvalitetsmat og måten vi møter hverandre og våre kunder.


Om selskapet – og selskapet bak oss

I Sabrura har vi en støttende og utviklende serviceorganisasjon som jobber tett med avdelingene våre. Hovedkontoret ligger i Trondheim. Kjeden har i dag totalt 110 ansatte og omsetter for om lag 90 mill.

Sabrura er en del av konsernet Bitastad AS som erverver og utvikler serveringskonsepter med betydelig markedspotensial. For våre medarbeidere gir dette flere muligheter for vekst og karriere. I tillegg til Sabrura eier Bitastad serveringskonseptene Big Bite, Jordbærpikene og SOT bar & burger, regnskapsmiljøet Exact samt grossist- og distributøren Matmegleren. Bitastad har en ekspansiv vekststrategi.

Sektor
Privat
Antall stillinger
5
Sted
Sjøfartsgata 2, 7714 Steinkjer
Bransje
Restaurant, mat og uteliv
Stillingsfunksjon
Mat og servering / Kokk

Nøkkelord

restaurant, sabrura, kokk, steinkjer, spisested

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Sivert Steinvikaune
Stillingstittel
HR-konsulent
Telefon
92 46 03 02
Følg firma
302 følger dette firmaet

Sjøfartsgata 2, 7714 Steinkjer

Annonseinformasjon

FINN-kode 140823935
Sist endret 20. feb. 2019 20:21

Rapporter annonse