Baker - 1/2 års vikariat med mulighet til forlengelse
- Arbeidsgiver
- Avd Martens
- Stillingstittel
- Baker/fagoperatør
- Frist
- 11.12.2018
- Ansettelsesform
- Vikariat
Hver dag baker Bakehuset Martens brød, boller og småbakst. Vi har også en egen konditoravdeling som lager de anerkjente Hvite Damer, det bergenske navnet for marsipankaker, og mange andre forskjellige kremkaker. De lokale brødsortene våre er blant annet langebrød, halvfint brød og grovbrød med sirup.
Arbeids- og ansvarsområde:
- Produksjon på våre linjer i henhold til gitte kvalitetsnormer
- Oppfølging av egen produksjon basert på våre kontrollskjemaer
Kvalifikasjoner:
- Våre verdier er: Ekte, Glødende, Alltid Forberedt og Helt i Front
- Erfaring med linjekjøring av brød og småvarer
- Fagbrev som baker, innen produksjonsteknikk eller industriell matproduksjon evt realkompetanse
- God fysisk helse
- Kommuniserer på norsk, muntlig og skriftlig
- Er kjent med hygieneregler innen næringsmiddelproduksjon
- Gode datakunnskaper, vi bruker M3 - opplæring vil bli gitt
- Håndterer et hektisk miljø
Vi tilbyr:
- Lønn etter tariff
- Arbeidstid: Dag/kveld
- Pensjons- og forsikringsordninger
- Gode arbeidsforhold i et uformelt miljø
- God opplæring
Nærmere opplysning om stillingen fås ved henvendelse til avdelingsleder Frank Myhr, tlf 970 77 225 eller bakerisjef Morten R. Andreassen, tlf 916 32 701
Søknad sendes snarest og senest innen 11.12.2018. Vi ber deg benytte søknadslinken på www.norgesgruppen.no.
Mer informasjon om oss og bakeriet finner du på www.bakehuset.no/martens.
Om arbeidsgiveren
Bakehuset AS er Norges ledende og største bakehus, bestående av 11 lokale, tradisjonsrike bakerier i Sør- og Midt-Norge. Årlig omsetning er på ca. 1,5 mrd NOK og bedriften har ca. 950 medarbeidere. Vi leverer et bredt spekter av konditor og bakervarer til dagligvarehandel, storhusholdning og kiosk/bensin- og servicehandel. Hovedkontoret ligger på Økern i Oslo. Bakehuset AS er 100 % eid av NorgesGruppen ASA.
- Sektor
- Privat
- Sted
- Kokstadvegen 17, 5257 Kokstad
- Bransje
- Matvareproduksjon og -industri
- Stillingsfunksjon
- Produksjon
Spørsmål om stillingen
- Kontaktperson
- Frank Myhr
- Stillingstittel
- Avdelingsleder
- Telefon
- 97 07 72 25
- Kontaktperson
- Morten R. Andreassen
- Stillingstittel
- Bakerisjef
- Telefon
- 91 63 27 01
Kokstadvegen 17, 5257 Kokstad