Bildegalleri
(1/9)
Inaktiv
SousVide maskin fra Tyske Landig! 28Liter. 5 års garanti!
Til salgs10 995 kr
Beskrivelse
SousVide VL280. (28 liters tank)
Er en fullverdig maskin med konvektiv vannsirkulasjon, oppvarming via magneter. Dette resulterer i at maskinen ikke vil gå seg tett slik vanlige sirkulasjonsvarmere (SousVide maskiner) over litt tids bruk vil gjøre.
Hele 5 års garanti.
Litt om SousVide:
SOUS-VIDE er et nytt ord vi matelskere må lære oss. Det er fransk og betyr under vakum. Dette er en teknikk som går ut på at man vakumerer maten, for så å tilberede den under lav og nøyaktig temperatur over lang tid.
Dette gjøres i et vannbad som holder konstant og nøyaktig temperatur.
Man stiller inn ønsket temperatur på maskinen, og hvor mange timer man ænsker den skal stå.
Med dette beholder mann saftigheten og aromaene på en helt annen måte enn ved tradisjonell matlaging.
Med en LaVa SousVide (LaVide) maskin er det ikke mulig å overkoke/steke maten slik at den blir tørr og smakløs. Man kan få det seigeste kjøttbitene til å bli møre og smakfulle.
Ved temperatur fra 55 grader (i 12-24 timer) og oppover bryter mann ned strukturen i kjøttet og det vil nærmest smelte på tungen. Ved litt lavere temperatur (foreksempel 52 grader) vil kjøttet fortsatt bli mørt og rosa inni, samtidig som man beholder litt av tyggemotstanden i kjøttet. Årsaken til dette er at bindevevet brytes ned når temperaturen kommer over 55 grader.
Grunnen til at man først vakuumerer maten, er at man beholder kjøttsaften i og rundt kjøttet, samt at man også har muligheten til å krydre kjøttet eller legge det i marinade. Etter at du har hatt hjøttet i vannbadet, kan man enkelt svi det av i stekepannen.
Man kan selfølgelig bruke SousVide til mer en bare kjøtt, kun fantasien setter begrensninger for bruken. Kan brukes til fisk, kylling, grønsaker og så videre.
Litt tekniske spesifikasjoner om våre SousVide maskiner:
-Kapasitet: 28 liter
-Nøyaktighetsgrad vannbad: – 0,2 • C
-Oppvarming: 1500W (meget rask og nøyaktig oppvarning)
-Temperatur range: 5-99 grader.
-Temperatur innstilling: Sprutsikkert elektronisk belyst display med store tall.
-Kalibering av maskinen: Maskinen er kalibrert og kontrollert før den forlater fabrikken.
-Programerbar timer: fra 1min - 99timer.
-Vannsirkulasjon: Konvektiv vannsirkulasjon uten pumpe, så badet er holdbart, slitasje og vedlikeholdsfritt. Detter er en fordel kun tradisjonelt dyrere maskiner har.
-Tankdimensjoner: (B x L x H) indre mål 500 x 300 x 200 mm og Ytre mål på hele maskinen 538 x 332 x 290 mm).
-Vannsensor: Har vannsensor som automatisk slår av maskinen og vann nivået blir for lite under bruk.
-Tidløst design, enkle og fine overflater som er lette å holde rene og fine.
Er en fullverdig maskin med konvektiv vannsirkulasjon, oppvarming via magneter. Dette resulterer i at maskinen ikke vil gå seg tett slik vanlige sirkulasjonsvarmere (SousVide maskiner) over litt tids bruk vil gjøre.
Hele 5 års garanti.
Litt om SousVide:
SOUS-VIDE er et nytt ord vi matelskere må lære oss. Det er fransk og betyr under vakum. Dette er en teknikk som går ut på at man vakumerer maten, for så å tilberede den under lav og nøyaktig temperatur over lang tid.
Dette gjøres i et vannbad som holder konstant og nøyaktig temperatur.
Man stiller inn ønsket temperatur på maskinen, og hvor mange timer man ænsker den skal stå.
Med dette beholder mann saftigheten og aromaene på en helt annen måte enn ved tradisjonell matlaging.
Med en LaVa SousVide (LaVide) maskin er det ikke mulig å overkoke/steke maten slik at den blir tørr og smakløs. Man kan få det seigeste kjøttbitene til å bli møre og smakfulle.
Ved temperatur fra 55 grader (i 12-24 timer) og oppover bryter mann ned strukturen i kjøttet og det vil nærmest smelte på tungen. Ved litt lavere temperatur (foreksempel 52 grader) vil kjøttet fortsatt bli mørt og rosa inni, samtidig som man beholder litt av tyggemotstanden i kjøttet. Årsaken til dette er at bindevevet brytes ned når temperaturen kommer over 55 grader.
Grunnen til at man først vakuumerer maten, er at man beholder kjøttsaften i og rundt kjøttet, samt at man også har muligheten til å krydre kjøttet eller legge det i marinade. Etter at du har hatt hjøttet i vannbadet, kan man enkelt svi det av i stekepannen.
Man kan selfølgelig bruke SousVide til mer en bare kjøtt, kun fantasien setter begrensninger for bruken. Kan brukes til fisk, kylling, grønsaker og så videre.
Litt tekniske spesifikasjoner om våre SousVide maskiner:
-Kapasitet: 28 liter
-Nøyaktighetsgrad vannbad: – 0,2 • C
-Oppvarming: 1500W (meget rask og nøyaktig oppvarning)
-Temperatur range: 5-99 grader.
-Temperatur innstilling: Sprutsikkert elektronisk belyst display med store tall.
-Kalibering av maskinen: Maskinen er kalibrert og kontrollert før den forlater fabrikken.
-Programerbar timer: fra 1min - 99timer.
-Vannsirkulasjon: Konvektiv vannsirkulasjon uten pumpe, så badet er holdbart, slitasje og vedlikeholdsfritt. Detter er en fordel kun tradisjonelt dyrere maskiner har.
-Tankdimensjoner: (B x L x H) indre mål 500 x 300 x 200 mm og Ytre mål på hele maskinen 538 x 332 x 290 mm).
-Vannsensor: Har vannsensor som automatisk slår av maskinen og vann nivået blir for lite under bruk.
-Tidløst design, enkle og fine overflater som er lette å holde rene og fine.
NB: Knappen for å vise hele beskrivelsen har kun en visuell effekt.
Nøkkelinfo
- Tilstand
- Ny
Generell info
Åpningstider:
Man-Fred. 10-17
Tors. 10-18
Lør. 10-15
Tlf: 577 22 940
Vi sender over Hele landet.
Man-Fred. 10-17
Tors. 10-18
Lør. 10-15
Tlf: 577 22 940
Vi sender over Hele landet.
Beliggenhet
FINN-kode | 31423435 |
---|---|
Sist endret | 16.10.2012, 20:14 |