FINN-kode: 61533082 Endret: 1. jan 2018 00:25
Lagre annonsen

NY: ME/CFS Kroppsmysteriet Når viljen vil men kroppen nekter Myalgisk Encef. trn

Beskrivelse

Boken som ble til da jeg samlet det jeg skrev under de første årene som ME-syk

159,- +eventuelt Postens brevporto 85,- (Samme porto uansett antall bøker)

Bruk gjerne vipps: 40080968

Eller kontonummer: 05397733485


Så sendes bokpakke straks betalingen er inne. Husk navn og adresse på innbetalingen!

– – –

Min "reise" inn i sykdommen startet med et mindre hjerneslag - eller gjorde det? Legene er ikke enig, og jeg vet ikke. Det jeg vet er at etter det skjedde ble jeg raskt gradvis sykere og sykere til kroppen min kollapset ett år senere.

Det gikk lang tid før jeg fikk hjelp, og det er fremdeles mye jeg ikke har fått svar på, men jeg har kommet en lang vei fra jeg lå i senga 23/7 og selv det å puste var en så stor kraftanstrengelse at jeg noen ganger ikke visste hvor jeg skulle ta kreftene fra til det neste åndedraget.

Veien ble lang og tung, og ensom. Ingen kunne fortelle hva som skjedde med meg eller hvorfor. Ingen rundt meg hadde noen svar. Bare spørsmål. Spørsmål jeg så gjerne skulle ha svart på, men for første gang i mitt voksne liv var jeg helt uten svar og mulige løsninger.

Iblant må man kjempe. Kjempe hardt. Men hva når man ikke vet hva man kjemper i mot? En kropp som man har kjent i førti år forandrer seg til det ugjenkjennelige. Den oppfører seg mot all fornuft. Den torturerer deg og lenker deg til sengen. Den skriker i smerte og utmattelse.

Man går til legen og får beskjed om å ta seg sammen!

Slik er det mange av oss blir møtt. Slik blir vi langtidspasienter. Slik går mange familier og lykkelige liv i stykker.

Kroppsmysteriet. Selv om jeg visste en del om kroppen, helse og sykdom før jeg ble syk så hadde jeg ingen forutsetninger for å forstå hva som skjedde med kroppen min.

Hele tiden på denne "reisen" har jeg skrevet. Fra de første dagene og til kroppen kollapset helt. Underveis i tilfriskningen skrev jeg. Notater for å forstå. Notater for å huske. Brev til venner og familie når jeg ikke lenger kunne besøke noen. Brev og mailer til leger.


Engler finnes. En av de ble en av de få jeg møtte utenom nærmeste familie. Hun ble min "Muse" - hun ble den som fikk meg til å skrive mer og lengre. Noen ord eller setninger per uke. Til slutt utkastet til et manus. Til slutt et manus som nå har blitt til en bok.

Dette er min historie om mitt møte med sykdom og etterhvert et offentlig helsevesen og byråkrati samt private leger og andre behandlere. På godt og vondt.

Det ble mange tårer underveis når jeg skulle gjenoppleve og gjenfortelle - men det ble også en del latter når jeg lå der og skrev om noen av de rare situasjonene jeg havnet i eller måtte takle.

Ut fra hvem du er som kommer til å lese boken så håper jeg den kan bringe deg en liten flik av en eller flere deler av dette: Glede, underholdning, innsikt, forståelse, hjelp, latter, tips, livsmot, ettertanke, alvor, smil, håp og lysten til å kjempe videre for deg selv eller dine kjære!

HÅP - Det vakreste ord i menneskets språk!

- - -

http://kroppsmysteriet.me/

- - -


Ved kjøp av en eske (24 bøker) ta kontakt så gis en større rabatt.


trn helse Tilstand: Ny

Nå må du klikke på lenken og eventuelt logge inn for å se mobilnumre. Dette gjør det vanskeligere å hente ut mange mobilnumre for å sende ut falske SMSer.
Mer om falske SMSer
Trygg betaling

Trygg handel

Når du handler på FINN.no

  1. Unngå forskuddsbetaling
  2. Bruk FINN betalingsgaranti
  3. Oppgi aldri kredittkortinfo eller
    passord på bakgrunn av e-poster

Mer om forbrukertrygghet

Annonsen kan være mangelfull. Fullstendig salgsinformasjon og opplysninger iht. opplysningsplikt kan fåes direkte fra selger.

Logg inn for å rapportere regelbrudd