Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.
Solgt

Beitostølen - Nyoppusset tømmerhytte med sentral beliggenhet. 2 soverom + soveplass på hems.

Kart med kartnålBygdinvegen 3736 - Snr 9, 2953 Beitostølen
Prisantydning1 890 000 kr
Felleskost/mnd.
490 kr
Verditakst
2 050 000 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
Primærrom
54 m²
Bruksareal
54 m²
Tomteareal
3 240 m² (eiet)
Byggeår
1989
Soverom
2
Rom
3
Energimerking
E - Oransje

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Innlagt vann
Innlagt strøm

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

Hytta har en meget solrik og sentral beliggenhet på Beitostølen. Flott utsikt mot Slettefjell og fjellområdene rundt. Det er milevis med preparerte skiløyper i området samt flere alpinanlegg. Fra heisen kan man skli rett tilbake til hytta uten å krysse veien, etter den nye tunnelen ble laget i vinter.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Beitostølen blir ofte kalt "Porten Til Jotunheimen", for herfra har du det majestetiske fjellmassivet nærmest rett rundt hjørnet, med Besseggen, Bygdin, og mange av Norges topper over 2000 m.o.h.

Fjellbygda Beitostølen ligger 900 m.o.h. i Øystre Slidrekommune, Valdres. Beitostølen er en moderne destinasjon med flere skitrekk i stadig utvikling, samt et bredt utvalg av butikker, restauranter, utesteder og andre servicetilbud. Når du i tillegg finner alt innenfor en radius av 800 meter, sier det seg selv at du har kommet til Norges kanskje mest kompakte fjelldestinasjon - året gjennom ! Beitostølen markedsfører seg med 4 fine årstider, og det er ikke uten grunn.

Byggemåte

Bygning, generelt:
Hytta er oppført i finsk rundtømmer.
Stor sovehems med adkomst via stige i kjøkkendelen. Hemsen har ikke måleverdig takhøyde.
Noe vridninger og sprekker i tømmeret. Antas å komme fra nedtørkingen. Skummet hjørner innvendig, mellom yttervegg og delevegger soverom og toalett.
Det forventes at tømmeret og grunnmuren har satt seg etter ca. 20 år og at sprekker ikke endrer seg vesentlig i fremtiden.

Grunnmur og fundament:
Hytta er oppført på støpt grunnmur, som antas å være fundamentert på bæredyktige/faste masser.

Takkonstruksjon:
Trekonstruksjon tekket med shingel.

Vinduer:
Doble vinduer fra byggeår.
Nytt 2-lags vindu i treramme i ene gavlen av sovehems i 2010.
Vinduer har blitt overflatebehandlet i 2010.

Gulvsystemer:
Trebjelkelag med anlegg på ringmur.

Arealer og fordeling per etasje

Primær-rom: 54 kvm, Bruksareal: 54 kvm

1.Etasje: P-rom 54 kvm, Bra 54 kvm.

Innhold

1. etasje: Entrè, bad, wc, kjøkken, 2 soverom.
Sovehems: trapperom, soverhems. Sovehemsen har ihht NS 3940, for lav takhøyde og er dermed ikke måleverdig.

Standard

Hytten holder en bra standard, der badet er pusset opp for få år siden, mens wc og entrè er pusset opp nå i år. Her er det lagt nye varmekabler samt fliser. Varmtvannsbereder er også skiftet nå i 2011. Resten av hytta er pusset opp både innvendig og utvendig høsten 2010 og vinteren 2011..
Innvendige tømmervegger og dører er behandlet med interiørbeis, samt at vindusinnramminger og karmer er malt. Ny ytterdør.
Kjøkken med hvitevarer følger, soverom med dobbeltseng på det ene og køyeseng på det andre. I stuen har vi montert ny belysning, nye møbler samt pyntegjenstander som passer til hytta. Alle møbler og løsøre følger hytta slik den står på visning!
Hemsen er innredet og er delt i to rom. Det første rommet kan godt passe som en "barne/ungdomsavdeling" om man monterer opp en veggmontert tv for eksempel.
Her kan de sitte å se på sine egne filmer, programmer, spill etc mens de voksne sitter mer eller mindre uforstyrret nede. I rommet innenfor er det redd opp tre sengeplasser.
På grunn av for lav takhøyde på hems er ikke rommet godkjent som soverom.
Hytta er en laftet hytte fra 1989 som nå er pusset opp både utvendig og innvendig, og som bør være et godt alternativ om man skal ha fritidseiendom på Beitostølen til rundt 2 millioner.

Velkommen til Beitostølen!

Møblering

Alle møbler følger hytta. Dette er nye møbler som er kjøpt inn til hytta nå i høst. Disse har aldri vært i bruk.

Oppvarming

Elektrisk oppvarming med panelovner.
Varmekabler i entregulv, på bad og toalett.
Peisovn i stue.

Parkering

Biloppstilling utenfor hytten.

Adkomst

Følg RV 51 til Beitostølen. Ta inn ved gamle Beitostølen Høyfjellshotel. Hytten ligger rett nedenfor ved siden av hotellet. Det vil være skiltet med PRIVATmegleren visningsskilt på de annonserte visningene. Hytten er også merket med "Til salgs".

Beskrivelse av tomt/hage

Tomten er pent opparbeidet med gruslagt adkomstvei og grøntarealer rundt på begge sider. Rett ved hytten er det også anlagt en liten badedam som brukes mye sommerstid.
Hele tomten på 3 240 kvm tilhører sameiet, og hver enkelt hytte har to biloppstillingsplasser utenfor hver hytte.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig vann og avløp.

Servitutter / Rettigheter

Legalpant for inntil 1G for ubetalte utgifter.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til næringsområde - overnattingsverksemd i reguleringsplanen for Beito, -Beitostølen og Garli, vedtatt 29.04.2004.
Kommunen sin generelle haldning til næringsseksjoner: " Kommunen forutsetter at næringsseksjonen blir satt i næringi offentlig tilgjengelige medier. Vi tilrår i tillegg at utleie skjer i organiserte former. Kommunen setter ikke krav til minsteutleie med tall uker i året av næringsseksjonen, slik at eier kan velge når og hvor mye han ønsker å benytte seksjonen selv før næringsdelen blir satt i funksjon. Kommunen har så langt ikke vurdert å kontrollere hvordan de forskjellige seksjonssameierne har organisert sine utleieforhold ".

Beskrivelse av sameiet

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i sameiets vedtekter og budsjett, som kan sees hos din PrivatMegler. Med mindre annet er opplyst må kjøper påregne trappevask, dugnadsplikt, samt at det forefinnes konkrete regler om husdyrhold.

Fellesutgifter inkluderer

Brøyting og strøing, løypebilag, forretningsførsel og revisjon.

Oppgjør

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøper innbetaler 10 % av kjøpesummen ved kontraktsinngåelse dog senest 7 dager etter budaksept, og resten ved overtagelse. Det kan ikke tas pant i kjøpt eiendom for forskuddsbeløpet. Rentene på forskudd tilfaller selger.

Finansiering

Hvis du ønsker en rask avklaring på finansielle forhold, ta kontakt med PRIVATmegleren som har agentavtale med Nordea på finansielle tjenester og mottar godtgjørelse for dette.

Ligningsverdi

Ingen ligningsverdi registert for år 2009 i følge Skatt Øst.

Energiforbruk

Det er ikke tidligere registrert separat forbruk på denne eiendommen, men på en slik eiendom vil et årlig forbruk ligge på ca 9-13.000 kwt/år. Alt etter hvor mye hytta er i bruk.

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale.

Eierskifteforsikring

Selger har ikke tegnet eierskifteforsikring.

Budgiving

Som budgiver hos PRIVATmegleren kan De kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette betyr at De som budgiver må akseptere at deler av budet kan bli fremlagt for øvrige budgivere.

Megler har rett til å avvise bud gitt på SMS og E-post.Første bud på eiendommen skal være skriftlig og må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud, med kortere frist enn dette, kan ikke formidles av megler. Nærmere info på baksiden.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning, salget følger avhendingslovens § 3-9: "Enda eigedomen er "selt som han er", eller med liknande atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøperen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesum og tilhøva ellers". Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jfr. avhendingslovens § 3-9, jfr. § 1-2 (2). På bakgrunn av dette oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i eventuell egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Lov om hvitvasking

Megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer plikt til å melde i fra til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Kjøpers forskuddsbetaling ved kontraktinngåelsen er usikret kreditt til selger. Forskuddsbetalingen er en kreditt til selger som avviker fra prinsippet om ytelse mot ytelse, og kjøper og selger gir med dette megler fullmakt til å benytte forskuddsbetalingen til betaling av meglers vederlag så snart sikringspanterett har oppnådd rettsvern ved tinglysing. Resterende del av forskuddsbetalingen blir stående på klientkonto, rentebærende for selger, og utbetales først i forbindelse med endelig oppgjør. Det må ikke være knyttet forutsetninger til forskuddsbetaling fra/ på vegne av kjøper.

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode26999717
Sist endret04. mars 2011 13:58
Referanse71100010

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.