Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.
Inaktiv

Hafjell - Solsiden. Familievennlige leiligheter sommer og vinter med gode utleiemuligheter!

Kart med kartnålHafjell - Solsiden, 2636 Øyer
Prisantydning1 890 000 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Leilighet
Tomt
Eiet
Byggeår
2006
Soverom
2
Sengeplasser
6
Energimerking
D

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Alpinanlegg
Balkong/Terrasse
Bilvei frem
Garasje/P-plass
Golfbane
Offentlig vann/kloakk
Peis/Ildsted
Utsikt
Vaktmester-/vektertjeneste
Fiskemulighet
Innlagt strøm
Innlagt vann
Turterreng

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Beliggenhet

For dem som ønsker å ha leiligheten i utleie gis det en garanti for minimumsleie!

Solsiden Hafjell, ligger perfekt til i nedre deler av Hafjell Alpinanlegg. Kort veg til Øyer Sentrum med bl.a. Lekeland Hafjell, Lilleputthammer, Hafjell Golf samt butikker og restauranter. Hafjell Familierestaurant / Lè Ski, ligger ca. 100 meter unna. I tillegg er det kort avstand til Hunderfossen Familiepark, Jorekstad Badeland og Lillehammer by.
Leilighetene har en sentral beliggenhet både i forhold til ski- og sykkelutleie, samt Gondolen i Hafjell.

Langrenn: Enkel adkomst til lysløypa og langrennsnettet på Øyerfjellet via Gondolen. Skli fra leiligheten via barnebakken ned til Gondolen og ta denne tur/retur langrennstilbudet!


Leilighetene ligger i solhellingen ved familie- og barneski-området i Hafjell. Med bl.a. barnebakken og terrengsykkeltraseen rett utenfor døra er dette det perfekte stedet for aktive barnefamilier. I tilknytning til leilighetene finnes det lekeområde og enkle grillplasser.

Muligheter for opp til kr 20 000,- i netto (etter provisjon til utleieselskapet) leieinntekt pr. seng pr. år.

6 sengs leiligheten kr 120.000,- og 10 sengs leilighetene kr. 175.000,- pr. år.

Perfekt for aktive barnefamilier og for firmaer som søker en praktisk firmahytte.

Generelt

Eieren av Alpin Apartments Solsiden skal igangsette nye prosjekter og har derfor besluttet å selge noen av leilighetene i anlegget på Solsiden Hafjell.
Hus nr 4 var planlagt solgt i løpet av året 2010/2011, men etterspørselen har vært større enn forventet og de fleste leilighetene i hus 4 er allerede solgt. I og med at markedet har vært så positiv til prosjektet, har eier nå også besluttet å legge ut flere leiligheter for salg.

Leilighetene er i hovedsak bygget i betong og holder meget høy bygningsmessig standard, med bl.a. god lydisolering, branntekniske innretninger og rømningsveier. Skanska Norge har vært entreprenør og den håndverksmessige utførelsen har vært meget god. Dette sees også i alle de detaljer som preger byggets kvaliteter.

For å se 360 video av området, gå inn på :

http://www.zentuvo.com/no/viewing.html?tour=121774&mode=java

For seriøse interessenter kan det være mulig å prøvebo leilighetene. I den forbindelse er det også mulig å reservere en leilighet (uten kjøpsplikt) i 3 dager, før endelig kontrakt må signeres.

For avtale om visning og muligheter for å prøvebo, kontakt megler.

Adkomst/Tomteforhold

Avkjøring fra E6 mot Hafjell Alpinsenter, Øyer. Alpin Apartments Solsiden ligger like nord for alpinanlegget med innkjøring ved Hafjell Camping til Solsiden / Nordlia. Leilighetene har lett adkomst som et godt merket.

Innhold

6-sengs leiligheter:
Flislagt vindfang, sotet parkett på stue, vanlig parkett på soverom samt flislagt bad. Leiligheten har 2 soverom, med totalt 6 senger, og badstue. I tillegg en skibod og en "varm" eierbod i kjeller.

10-sengs leiligheter:
Flislagt vindfang og stue / kjøkken, parkett på soverom samt flislagte bad. Leiligheten har 3 soverom og badstue. I tillegg en skibod og en "varm" eierbod i kjeller.


Alle leilighetene har stor veranda eller terrasse/uteplass på bakkeplan.

Standard

Leilighetene er praktisk og smakfullt innredet med vedovn, badstue, flatskjerm TV, Ekornes Svane madrasser og bod for ski/sykler samt egen eierbod i varm kjeller.

Gulv: Fliser og parkett.
Vegg: Fliser, malte panelplater, malt betong og malte flater.
Tak: Malt betong og himling. 

Den obligatoriske inventar og utstyrspakken inneholder alt det man normalt trenger av møbler og utstyr.

Leilighetene har relativt lave energikostnader, bl.a. som følge av at det er etablert en felles strømmåler per hus (4 stk) som også dekker fellesanlegg. Dette fører til lavere kostnader per leilighet enn om hver enkelt skulle ha betalt egen nettleie samt gebyrer for egen måler og fakturatillegg.
Strømkostnaden blir fordelt per seksjon ut fra størrelse, men Sameiet kan senere velge om det skal innmonteres egne undermålere.

Det er eget Kabel-tv anlegg på Solsiden Hafjell som er eid av Sameiet. Det er også montert trådløst nettverk for anlegget, per dato kjøpes signalene fra Hafjell Hotel & Apartments as, men eierne har gratis adgang til nettet så lenge leiligheten er i utleie via Hafjell Hotel & Apartments as.

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode24102815
Sist endret19. jan. 2012 11:09
Referanse2609218

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.