Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.
Inaktiv

Fritidseiendom med høy standard og spennende detaljer - Havsdalen

Kart med kartnålHytte på tomt 23 i Havsdalen, 3580 Geilo
Prisantydning19 000 000 kr
Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Beliggenhet
På fjellet
Boligtype
Hytte
Eieform
Eier (Selveier)
Primærrom
432 m²
Bruksareal
540 m²
Tomteareal
1 532 m² (eiet)
Bruttoareal
695 m²
Byggeår
2007
Soverom
9
Rom
12

Les mer om bruksareal her

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Om eiendommen

Innhold:

Hytta består av to avdelinger som inneholder:
1 etg: Avdeling 1 med stue, spisestue, bibliotek, trapperom og kjøkken. Avdeling trappes med 4 trinn mot stue.
Avdeling 2 med stue, spisestue, bibliotek, kjøkken med åpen løsning til spisestue, entre, trappeløp til hems. Bibliotek trapper 6 trinn til entre. Skiferlagte terrasser. Beregnet areal er ca. areal.

Underetg: Avd. 1: 3 soverom, 3 bad/wc, 1 badstue, 1 bobolebad, 2 garderober, treningsrom, teknisk rom, vaskerom, gang og entre.
Avd. 2: Hobbyrom, spa avd. wc, lager, bod/teknis rom, vaskerom, smørebod/sykkelbod, boder, gang og vindfang.
Beregnet areal er ca. areal.

Hems: Avd. 1: 2 soverom, 2 bad/wc og gang/trapp.
Avd. 2: 4 soverom, 2 bad/wc, bod, garderobe og gang.
Største takhøyde på hems er 190 cm. under takbjelkene (det er åpent opp til møne for bedre romfølelse)

Div. boder og teknisk rom er sekundærrom og øvrige rom er primærrom

Standard:

Eiendommen er fundamenter på betongsåle.
Thermo-grunnmur med 15 cm betongkjerne. Yttervegger er av Yttervegger bindingsverk som utvendig er kledd med bred stående laminert kledning,
brystninger med tørrmurt skiferstein, 20 cm isolasjon. Saltak i tre, bærekonstruksjoner med limtre og stålbjelker, 30 cm isolasjon, taktro.
Takrenner med nedløp. Membran, tekking med torv. Mellomtak er tekket med torv. Vinduer i trematerialer, isolerglass og løse sprosser utvendig. Kompakte ytterdører. Verandadører med glassfelt. Innvendige trefyllingsdører. Innvendige vegger har trepanel, fliselagte våtrom og glatte malte overflater. På gulvene er det parkett i massiv ask og fliser. I Himling er det trepanel som på vegger og våtrom har gipsplater med malte overflater. Utvendig trapper med tørrmurt skifer.
Innvendige trapper i betong og i ask heltre. Terrasser har hovedsakelig betongplater som er skiferlagt, membran, noe mellomsjikt med jordmasser. Stuer i 1. etg. har peiser med åpen grue, forblending med skiferstein, tørrmurt.
Gasspeis i ene spisestue. Piper over tak er forblendet med skiferstein, tørrmurt.
Bygningen har høy standard med mye detaljer og tekniske løsninger. Mye av det tekniske i bygningen styres via data/pc, bl.a. varme. Det er avansert strømstyringssystem (Elcomatic) for fjernbetjening av strømforbruk via internett/mobilnett.

Fyring/Oppvarming:

Strøm og vedfyring.

Beliggenhet:

Eiendommen er beliggende i nyetablert hyttefelt i et hytteområde som er veletablert og attraktivt. Her er det et flott turterreng sommer som vinter. Ski inn/ ski ut til alpinanlegget i Havsdalen og velpreparerte skiløyper finnes i umiddelbar nærhet.
Det er grei adkomst til eiendommen på sommertid, på vinterstid er det ikke brøytet frem.
Iflg. eier disponerer de 2 p-plasser i Havsdalssenteret mot en avgift på kr 1500,- pr. stk. pr. år. Det er kort gangavstand fra p-plasser.

Adkomst:

Fra Geilo sentrum, følg rv. 7 mot Oslo, ta av til venstre mot Bardøla Høyfjellshotell og følg Nye Havsdalsvegen til Havsdalsenteret.
Sommervei:

Parkering:

På egen grunn på sommeren. Om vinteren disponeres det 2 p-plasser i Havsdalssenteret mot en avgift på kr 1500,- pr. stk. pr. år iflg. eier.
Kort gangavstand fra p-plasser.

Overtakelse:

Etter avtale

Diverse:

10% av kjøpesummen forfaller til betaling ved kontraktens underskrift. Ved innbetaling av forskudd yter kjøper en kreditt til selger. Forskuddsbetaling til selger er et avvik fra normalordningen som ytelse mot ytelse. Resterende kjøpesum samt omkostninger innbetales pr. overtagelsesdato. Forskuddsbeløpet skal innbetales ved kontrakts underskrift. Forskuddsbeløpet må være fri egenkapital, dvs. ikke betinget av pant i den kjøpte eiendommen. Renter av forskuddet tilfaller selger så lenge de utgjør mer enn et halvt rettsgebyr. Kjøper må medvirke til at kontrakten blir underskrevet innen rimelig tid etter budsaksept.

Det forutsettes at skjøtet tinglyses på ny eier. Hvis kjøper likevel ikke ønsker å tinglyse skjøtet, må det tas forbehold om dette i budet.

Ved innsending av bud oppfordres alle budgivere til å kontakt megler for bekreftelse om at budet er kommet megler i hende. Dette gjelder uansett tidspunkt på døgnet grunnet 24-timers-regelen.

Regulering

Eiendommen omfattes av godkjent reguleringsplan: Geilohovda, og er regulert til fritidsbolig.

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

EiendomsMe­gler 1 Fjellmegle­ren

Christian Haatuft<br>Eiendomsmegler

Send melding

Annonseinformasjon

FINN-kode20900132
Sist endret18. apr. 2011 11:30
Referanse1510007

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.