Annonsen er utgått på dato.

FINN-kode: 52333599 Endret: 1. nov 2014 14:18
Lagre annonsen

Hyttekupp for deg som vil bestemme innredningen selv!


Prisinformasjon

Prisantydning
1 990 000,-
Fellesformue
0,-

Fakta om boligen

Boligtype
Hytte
Soverom
3
Arealbeskrivelse
Her bor du solrikt og fritt og uten stress og mas. Dette er hytta for deg som vil nyte det gode liv på fjellet, uten å bry deg så mye om hva naboen mener.

Hytta er bygget høsten av Saltdalshytta 2014 og er ferdig utvendig. Slår du til nå kan du selv innrede hytta slik du helst vil ha den. Hvis du heller vil kan vi ferdigstille hytta for deg. Nå har du muligheten til å få en splitter ny og praktisk hytte til under prisen for en råtomt på Geilo.
Bruksareal
96 m²
Bruksareal (BRA) er arealet av alle rom, inkludert innvendige vegger.
Bruttoareal
71 m²
Grunnflate
68 m²
Tomt
923 m² eiet
Eieform
Eier (Selveier)
Beliggenhet
På fjellet
Byggeår
2014
Ant. p-plasser
3
Energimerking
C  
Energimerket viser bygningens energistandard og beregnes uavhengig av hvordan de som bor der bruker boligen.Standarden er satt sammen av en energikarakter (bokstav) og en oppvarmingskarakter (farge). Gjennomsnittet i Norge er E

Fasiliteter

Alpinanlegg

Balkong/Terrasse

Bilvei frem

Garasje/P-plass

Offentlig vann/kloakk

Peis/Ildsted

Utsikt

Fiskemulighet

Innlagt strøm

Innlagt vann

Turterreng


Beliggenhet

Drømmer du om det gode liv på fjellet? Kryp opp i godstolen foran peisen etter en aktiv dag på ski og nyt fjellets stillhet og ro? Drikk morgenkaffen mens du ser på at solens første stråler gjør Hallingskarvet glødende?

Vi har en nyoppført hytte til salgs i sjarmerende Dagali. Dagali er en fjellbygd som ligger 850 meter over havet, øverst i Buskerud Fylke, mellom Hallingdal og Numedal. Nærmeste tettsted er er Geilo, 24 km unna. I den andre retningen finner man Uvdal.

Fjelldalene i øvre Buskerud er kjent for stabile og kalde vintre, som regel ligger snøen fra oktober til april/mai.

Hytta ligger i Hallandslie Hyttefelt og har ski inn/ut til skisenteret Dagali Fjellpark. (www.dagalifjellpark.no). Her kan du trygt slippe barna ut av døra om morgenen og de sklir rett hjem på hytta om ettermiddagen. Kjøper får 4 sesongkort i Dagali Fjellpark med på kjøpet.

Rett utenfor hytta strekker langrennsløypene seg i alle retninger, enten du vil på ekspedisjon innover Hardangervidda eller en rolig kveldstur i lysløypa. Dagalifjell byr på mange fine runder uten alt for mye stigning, slik at hele familien kan være med på turen.

Dagali ligger ved Numedalslågen, like utenfor grensen til Hardangervidda Nasjonalpark og er populær både på grunn av sine muligheter for friluftsliv og på grunn av alle aktivitetene som tilbys her. Dagali kalles ofte Aktivitetsbygda , og det er ikke uten grunn, for tilbudet er stort og variert.

Dagali har mye spennende å by på hele året, det finnes knapt et sted i Norge som har et så stort aktivitetstilbud per innbygger. I tillegg til alt man kan finne på på egenhånd; ski om vinteren, vandring, sykling, fiske og padling om sommeren kan du gjøre det meste av naturbaserte aktiviteter her.

Aktiviteter som tilbys om vinteren er alpint/snowboard, kjelkekjøring, airboard, snøscooterkjøring på tur og bane, isbanekjøring, langrennsutleie og fjellkurs.

Om sommeren byr aktivitetsbygda Dagali på rafting og kajakkskole, paintball, gokart, bilslalom, ATV, rappelering og enda mye mer. Det er nærbutikk med lange åpningstider i helger og ferier 2 km fra hytta.

Trenger du enda større tilbud er veien kort til både Geilo og Uvdal, med flere alpinanlegg, shopping og velværetilbud.

Generelt

Dette er den ideelle familehytta, kompakt og romslig på samme tid! Hovedplanet inneholder et stort oppholdsrom med god plass til både langbord og kosekrok. 3 soverom, mulighet for et 4. soverom på hemsen. Åpen stue/kjøkkenløsning, bad, gang, teknisk bod og mulighet for hemsloft. 

20 m2 solvendt veranda. Flott naturtomt med mulighet for anneks.

Adkomst/Tomteforhold

Enkel adkomst via Fylkesvei 40 fra Geilo/Kongsberg. Veien opp til hyttefeltet er bred og fin, med god plass til å møtes, slik at du aldri trenger å være redd for å møte andre biler, selv på vinterføre.

Mer info om området og video

Video fra tomta og området kan sees på
http://youtu.be/4iJZmY3ELAE
(Kopier llnken og lim inn i din nettleser, da Finn ikke tillater video direkte i annonsen)

Les mer om Dagali på: http://dagalifjellpark.no/info/alt-om-dagali/

Innhold

Dette er den ideelle familehytta, kompakt og romslig på samme tid! Hovedplanet inneholder et stort oppholdsrom med god plass til både langbord og kosekrok. 3 soverom, mulighet for et 4. soverom på hemsen. Åpen stue/kjøkkenløsning, bad, gang, teknisk bod og mulighet for hemsloft.

20 m2 solvendt veranda. Flott naturtomt med mulighet for anneks.

Standard

Hytta er under oppføring, ferdigstilt utvendig i september 2014. God standard med 15 cm isolasjon i vegger, støpt plate med mulighet for varmekabler/vannvarme i alle rom. Ståltakrenner og stålpipe leveres ferdig montert.

Ikke la denne hytta gå fra deg! Ring oss i dag for å avtale visning.
Tlf: 957 92 215

Det tas forbehold om feil i annonsen.


Christian Aasberg
Telefon
957 92 215
Mobil
957 92 215

Hjemmeside

Ønsker ikke kontakt med telefonselgere, og annonserer som privatperson


Visning

  • Ingen visningstidspunkter angitt. Kontakt selger.

Kommunenr
620
Gårdsnr
99
Bruksnr
32
Seksjonsnr
43
Referanse
52333599

Flyttehjelp

Trenger du en håndverker?

Legg inn jobben gratis og få hjelp fra flinke fagfolk.
Elektriker Rørlegger Snekker Mer...

FINN oppdrag


Bolig i utlandet

Fritidsbolig i utlandet?

Til salgs og Til leiePopulære hytteområder


Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt.
Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.

Logg inn for å rapportere regelbrudd

Søk om lån fra