Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.
Solgt

Koselig enderekkehus på Skjold med stor tomt og carport

Kart med kartnålLille Skjolddalen 20 A, 5222 Nesttun
Prisantydning2 590 000 kr
Verditakst
2 650 000 kr
Hva er denne boligen solgt for tidligere?Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Primærrom
115 m²
Bruksareal
124 m²
Byggeår
1964
Energimerking
F - Oransje
Tomteareal
1 152 m² (eiet)
Boligselgerforsikring
Ja

Les mer om bruksareal her

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Innhold

Huset inneholder:
1. etg: Entré, hall, toalett, vaskerom, stue, kjøkken og bod.
2. etg: gang, bad, 3 soverom og 2 boder/kott.

Standard

Gjennomgående god standard med lyse vegger, nyoppusset bad og vaskerom i 2003 og hvitmalt kjøkken fra Husebø. God planløsning og romutnyttelse med blant annet 3 soverom, stor stue og mye bodplass.

Beliggenhet

Huset ligger fint til i enden av en blindvei med populær beliggenhet på Skjold. Sydvestvendt beliggenhet med utsikt mot nærområdene og sol til rundt 20-21 på sommerstid. Gangavstand til bussforbindelser, barnehager, skoler, idrettsanlegg og butikker. Kort vei til Lagunen med alle servicetilbud, Nesttun med bybanen og til de store arbeidsplassene på Kokstad, Sandsli og Flesland. Ca 12 minutter i bil til Bergen sentrum.

Byggemåte

Bygningen er oppført på antatt faste masser med grunnmur i betong. Under huset er det krypkjeller, etasjeskillere i tre. Ytterveggene er dels i pusset mur, og dels i trekonstruksjon med utvendig bordkledning. Saltak bygget opp med sperrer, isolert med standard fra byggeåret, tekket med betongstein. Koblet vindu i trapp, stuen har skyvedør i aluminium, ett nyere Veluxvindu i 2. etasje, ellers vinduer med 2-lags glass i trekarmer. Ytterdøren er malt, innvendige dører i furu og malte glatte finerdører. Himlingene har malte flater og plater, panel i bod. Gulvene består av fliser, laminat og parkett. Veggene har malt strie, tapet, malte flater og noe malt brystningspanel. Trappen er malt tretrapp med laminat i inntrinn.

Nyere peisovn i stue med murt teglpipe. Kjøkkeninnredningen er fra Husebø med hvite profilerte fronter, store overskap som går helt opp til taket. Benkeplaten er laminat og det er fliser mellom overskap og benkeplaten. Opplegg for oppvaskemaskin. Helfliset bad med varmekabler i gulvet, på badet er det toalett, innmurt badekar, dusjhjørne og baderomsinnredning med servant. På wc i 1. etasje er det toalett og servant. Vaskerommet har skapinnredning med integrert skyllekar, opplegg for vaskemaskin og varmtvannsbereder. Vannskap for rør-i-rør system er også på vaskerommet. Badet og vaskerommet ble oppgradert i 2003.

Det elektriske anlegg har sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter, nye sikringer og nytt inntak fra 2006. Det er også sentralstøvsuger.

Carporten er av enkel standard med yttervegger oppført i naturstein og noe trekonstruksjon. Saltak bygget opp med sperrer og tekket med betongstein.

Arealfordeling pr. etasje

1. etg: 72 kvm P-rom, 76 kvm BOA. Inkludert i p-rom er entré, hall, wc, vaskerom, stue og kjøkken.
2. etg: 43 kvm p-rom, 48 kvm BOA. Inkludert i p-rom er bad, gang og 3 soverom.

Energimerking

Boligen er energimerket med karakter orange F.

"Norges vassdrags- og energidirektorat har utviklet energimerkingsystem for boliger. Bokstavkarakter gis på bakgrunn av beregnet levert energi pr kvm. For mer info se www.energimerking.no"

Oppvarming

Peis i stue og varmekabler på bad og i gang, ellers elektrisk.

Adkomst

Fra Lagunen kjører man mot nord, retning Bergen. Hold til høyre, i første rundkjøring tar man opp til høyre mot Skjold. Følg Fanavegen, riksveg 582 i ca 2 km, for så å ta til høyre inn Lille Skjolddalen. Følg veien innover mot venstre og ta andre vei inn til venstre ved rekkehusene. Innerst i blindveien ligger nr 20 A.

Tomt/beskaffenhet

Stor eiet tomt på 1 152 kvm. Huset ligger på flat mark, med skrående terreng bak huset. Tomten er opparbeidet med gruset innkjørsel, og skifer på trappen. Foran huset, i sydøstlig retning, er det terrassegulv i tre hvor man har en lun uteplass. Rundt huset er det en koselig hage med plen og en hekk.

Vei, vann og kloakk

Privat over i offentlig.

Parkering

Parkering i carport ellers er det plass til 2 biler på egen tomt.

Godkjennelse

Ferdigattest eller midlertidig brukstillatelse foreligger ikke.

Ledig

Etter avtale med selger

Visning

Etter avtale med megler eller annonsert fellesvisning.

Forsikring

Huset er forsikret i Gjensidige, med polisenummer 16319309.

Betalingsbetingelser

10% av kjøpesummen forfaller til betaling ved kontraktens underskrift, resterende del av kjøpesummen og omkostninger betales innen overtagelsesdato

Reguleringsforhold

Det foreligger reguleringsplan for området, denne har planid 30340000. Det er også en kommunedelplan med planid 19430000, ved siden av dette har man en kommunedelplanen som er under arbeid med planid 60910000. Arealbruken er satt av til senterområde og byggeområde. Det er ingen reguleringsplaner under arbeid.

Omk.til tinglysning

2,5% dokumentavgift
Kr. 1 548,- for tinglysning av skjøte
Kr. 1 935,- pr. tinglysning av panteobligasjon
Kr. 172,- panteattest til lånegivers bank

-----------------------------------------------------------------------
Kr. 68 405,- totale omkostninger

Tinglyste bestemmelser

Servitutter:
21.05.1974 - Bestemmelse om bebyggelse
30.08.1974 - Erklæring/avtale

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode26501139
Sist endret05. feb. 2011 11:58
Referanse1100475

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.