Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.
Solgt

Sveitservilla ved Lillesand sentrum <br/>Eiendommen har romslig tomt og har gjennomgått omfattende oppussing de seneste

Kart med kartnålFagerheimsveien 1, 4790 Lillesand
Prisantydning6 000 000 kr
Kommunale avg.
19 816 kr per år
Hva er denne boligen solgt for tidligere?Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
3
Primærrom
283 m²
Bruksareal
377 m²
Byggeår
1869
Tomteareal
2 300 m²
Boligselgerforsikring
Ja

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Garasje/P-plass

Visning

Ut over fellesvisning kan megler kontaktes for privatvisning.

Innhold

Kjeller: Gang, vaskerom og diverse kjellerrom.
1. etg.: Hall, kjøkken/allrom, kjøkkeninngang, bad og 3 stuer.
2. etg.: Gang, bad 3 soverom, kontor, loftstue og garderobe/alkove.

I tillegg til boligen er det stor låve hvor eldste del er fra ca. 1799. Låven inneholder "selskapsrom", lite fjøs, verksted og stort høyloft.
Bryggerhus med bakerovn.

Standard

Boligen er gjennomgått omfattende oppussingsarbeider de seneste årene og holder en god standard. Alle vinduer er skiftet for ca. 16 år siden - Veluxvindu i kontor ble skiftet i 2006. Pipene er gått over og taket er omlagt i 2006. Kjøkken er nylig malt. Rikelig med innredningen i Mobalpa Eik. Stort bad i 1. etg. er nylig ferdigstilt. Her er det flislagte gulv, panel på vegger, downlights i tak, romslig dusjhjørne, badekar, stilig og innholdsrik innredning og vegghengt toalett. Det er også satt inn håndkletørker. I alle rom som er pusset opp er det lagt nytt elektrisk anlegg. Det er lagt inn rør-i-rør system i forbindelse med restaurering. På gulv er det belegg, parkett, Lillesandsparkett og furugulv. På vegger er det malt panel og tapet. I tak er det malt gips, malt panel og strukne tak med maskinpapir. I flere av stuene er det stukatur i taket. Det er god takhøyde i boligen. Vannbåren gulv varme fra jordvarmepumpe i hele 1. etg., samt mulighet for det i bad i 2. etg. I kjøkken er det vedovn, i den ene stuen er det etasjeovn. Peis i hverdagsstuen. Forøvrig elektrisk oppvarming.

Kjøkken

Kjøkken er nylig malt. Rikelig med innredningen i Mobalpa Eik.

Bad

Stort bad i 1. etg. er nylig ferdigstilt. Her er det flislagte gulv, panel på vegger, downlights i tak, romslig dusjhjørne, badekar, stilig og innholdsrik innredning og vegghengt toalett. Det er også satt inn håndkletørker. Muligheter for badstue.

Gulv

På gulv er det belegg, parkett, Lillesandsparkett og furugulv.

Vegger

På vegger er det malt panel og tapet.

Himling

I tak er det malt gips, malt panel og strukne tak med maskinpapir. I stuene er det stukatur i taket. Det er god takhøyde i boligen.

Beliggenhet

Eiendommen ligger solrikt og barnevennlig til i ende av privat blindevei nær Lillesand sentrum. Fra eiendommen er det kun ca. 5 min. gang til butikker, restauranter, vinmonopol, bank, skole m.m.

Bebyggelse

Området består av boligbebyggelse og ungdomsskolen.

Tomt

Tomten er parkmessig opparbeidet med gressplen, frukttrær, prydbusker, stenbelagt gårdsrom, trapper i skifer, grønnsakshage og tuiahekk. Tomten består av flere parseller. Det foreligger ikke målebrev på tomten. Oppmåling gjort på Lillesand kommune sin hjemmeside indikerer at tomten er ca. 3,1 mål. Denne oppmålingen er ikke rettsgyldig.

Adkomst

Fra Lillesand sentrum følg Jernbanegata mot Birkeland. Ta av til høyre ut mot "gamle" E-18. Rett før utkjøring ta til høyre og følg veien til ende.

Parkering

På tomten og i garasjedelen av låvebygningen.

Regulering

Eiendommen ligger i område som er uregulert og som i kommunedelplanen er planlagt til boligformål. Det foregår reguleringsarbeid for Dovreområdet, bl. a. dagens ungdomsskole.

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart

Annonseinformasjon

FINN-kode25941494
Sist endret04. feb. 2011 12:23
ReferanseEIE471040

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.