Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.
Solgt

Porsgrunn - Brattås, Velholdt enebolig med dobbel garasje

Kart med kartnålKometveien 13, 3942 Porsgrunn
Prisantydning2 875 000 kr
Kommunale avg.
11 804 kr per år
Hva er denne boligen solgt for tidligere?Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Boligtype
Enebolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
4
Primærrom
156 m²
Bruksareal
163 m²
Byggeår
1987
Energimerking
D - Gul
Rom
6
Tomteareal
967 m²
Bruttoareal
173 m²
Boligselgerforsikring
Ja

Les mer om bruksareal her

Fasiliteter

Barnevennlig
Kabel-TV
Garasje/P-plass

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Arealer og innholdsbeskrivelse:

Totalt bruttoareal: 173 kvm

Totalt bruksareal: 163 kvm
1. etasje: 118 kvm.
2. etasje: 45 kvm.

Totalt primærrom: 156 kvm
1. etasje: 111 kvm: Vindfang, vaskerom, toalett, hall, bad, 2 soverom, stue og kjøkken. Utgang til delvis overbygget terrasse fra soverom.
2. etasje: 45 kvm: Loftstue og 2 soverom.

Sekundærrom:
1. etasje: 7 kvm: 2 boder.

De oppgitte arealer er hentet fra vedlagte boligsalgsrapport.

Standard:

Boligen har vært gjenstand for vesentlige påkostninger i senere år og fremstår som en bolig med god standard og planløsning. På gulvene er det parkett, keramiske flis, belegg og laminat. Veggene har tapet, keramiske flis, malt glassfiberstrie, malte plater og malte panelplater. I himlingene er det malte profil plater, panel plater og panel. Kjøkkeninnredning med laminat kirsebær fronter. Ventilatorhette i børstet stål. Integrert komfyr med keramisk topp og helintegrert oppvaskmaskin. Badet som er renovert i 2004 har innmurt boblebadekar med dusj, servant i seksjon, dusjkabinett og vegghengt wc med innebygget cisterne. Toalett med med servant. Alarm med tilkobling til vaktselskap.

Beliggenhet:

Boligen har en solrik beliggenhet i veletablert boligområde. Meget usjenert hage. Umiddelbar nærhet til barneskole, barnehage, bussholdeplass og dagligvarebutikk. Kort avstand også til småbåthavn, badeplasser, idrettsanlegg og fine turområder i skog og mark. Ca. 7 km. til Porsgrunn sentrum.

Bebyggelse:

Boligen er oppført på betongsåle i bindingsverk med utvendig liggende kledning. Sperretak tekket med dobbel krum sementstein. Vinduene er 2-lags isolerglass.

Oppvarming:

Peisoven i stuen. Luft-luft varmepumpe med aircontidion funksjon. Varmekabler på bade og vaskerrom. Ellers elektrisk oppvarming.

Parkering:

Dobblegarasje oppført i 2005 i bindingsverk. Betonggulv, 2 stk. leddporter begge med el. åpner og egen inngang. Stort lagerloft med trapp fra garasjen gulvflate på ca. 25 kvm. Stor gruset gårdsplass.

Tomten:

Tomten er inngjerdet samt hekk mot veien. Opparbeidet med gressplen rundt huset. Gruset innkjørsel. Terrasse og inngangsparti i trevirke. Terrassen er delvis overbygget og har terrassevarmere.

Adkomst:

Ta av fra Riksveien ved Statoil/Meny mot Brattås og følg Brattåsveien oppover. Ta Siriusveien til høyre, deretter Kometveien til venstre. Eiendommen ligger som tredje hus på høyre side av veien.

Reguleringsbestemmelser

Eiendommen er regulert til bolig.

Utsnitt av plan med tilhørende bestemmelser, eventuelt målebrevskart, tegninger samt grunnboksutskrift kan fås ved henvendelse til megler.

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

Krogsveen Bamble og Porsgrunn

Annonseinformasjon

FINN-kode25478574
Sist endret24. feb. 2019 03:00
ReferanseKR2810106

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.