Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.
Solgt

Blommenholm - 1/2-part innholdsrik tomannsbolig med stort flott kjøkken og 1 mål solrik tomt. Garasje og 4 soverom.

Kart med kartnålBlommenholmveien 27, 1365 Blommenholm
Prisantydning4 900 000 kr
Verditakst
4 900 000 kr
Hva er denne boligen solgt for tidligere?Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Boligtype
Tomannsbolig
Eieform
Eier (Selveier)
Soverom
4
Primærrom
170 m²
Bruksareal
186 m²
Byggeår
1954
Energimerking
F - Rød
Tomteareal
1 053 m² (eiet)
Bruttoareal
202 m²
Boligselgerforsikring
Ja

Les mer om bruksareal her

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

Eiendommen ligger i et attraktivt og veletablert boligområde. Nær Birkelunden friareale med turområder og lekeplasser i grønne og idylliske omgivelser som alt en aktiv familie kan ønske seg.

I nærområdet finnes tennisanlegg, lekeplasser, fotballøkker og akebakker. Ballerud, Grini og Haga golfbaner er kun en kort kjøretur unna. Flotte Bærumsmarka tilbyr turområder sommer som vinter.
Her er det perfekte utgangspunkt for hyggelige spaserturer for hele familien samt startpunkt for turvei til Bekkestua og Bærumsmarka.
Høvikodden, Veritas parken og Kalvøya gir tilgang på badestrender og rekreasjonsmuligheter, samt en rekke båtforeninger. Hennie Onstad kunstsenter byr på kunst og restaurant mens Centra, en av Bærums beste matbutikker, er blant nærbutikkene. Sandvika er kun et par kilometer unna med kjøpesentre, treningssenter, kino, bibliotek, spisesteder m.m.

Beskrivelse av bebyggelsen

Kjedet bolig over 3 etasjer + lagringsloft. Utgang til terrasse og have. Egen garasje. Funksjonell bolig med store lyse rom.

Byggemåte

Betongsåle på antatt leiregrunn. Betongmur med tresonittplater på innsiden. Bindingsverk isolert og kledd med tømmermannskledning i 1. og 2. etasje.

Arealer og fordeling per etasje

Kjeller: 70/62/46
1.Etasje: 70/66/66
2.Etasje: 62/58/58

Innhold

Kjedet bolig over 3 etasjer. Overbygget inngangsparti med støpt skiferbelagt trapp.

1.etasje: Vindfang, trapperom, kjøkken med integrerte hvitevarer og stor spiseplass, stue med peis og utgang hage.

2.etasje: Gang/hall, 4 soverom hvorav ett med utgang overbygget balkong, 1 baderom med dusjhjørne, innmurt badekar og toalett. Adkomst til lagringsloft.

Loft: Luke med stigeadkomst til koffertloft.

Kjeller: Trapperom, stor kjellerstue, wc, vaskerom med dusj, fyrrom, kott under trapp og bod.

Garasje for 1 bil og parkering på egen grunn.

Utgang til solrik og skjermet hage fra stue.

Standard

Boligen fremstår som meget lys og trivelig. Den har en arealeffektiv planløsning og god standard. Flat tomt med asfaltert innkjørsel, plen samt hekk og gjerde mot vei og nabo.

Kjøkken: Nytt kjøkken i år 2005 med Norema takhøy malt innredning. AEG hvitevarer som integrert induksjonstopp, kjøl/frys, oppvaskmaskin, heltre eik benkeplater og glassplater over benk. Avtrekkshette i stål. God spiseplass med fint utsyn og totalt ombygget i 2005.

Baderom:
2.etasje: Baderom med innmurt badekar, servant i innredning og dusjhjørne.
Kjeller: Toalett med servant. Vaskerom.

Flater: Bad og wc fliser, ellers malt på panel, plater og mur.

Gulv: Eikeparkett, furugulv, gran gulvbord, tepper, belegg og fliser. Støpt gulv i kjeller.

Himling: Dels malt på plater/takess og panel. Downlights på kjøkkenet.

Utstyr

Kabel-TV, internett, brann-og innbruddsalarm tilknyttet Sector.

Oppvarming

Sentralfyring. Elektriske varmekabler i vindfang og bad. Peis i stue.

Parkering / Garasje

Garasje for 1 bil og parkering på egen grunn.

Adkomst

Avkjøring fra Stasjonsveien og inn til Blommenholmveien. Her ligger boligen på venstre side etter avkjøring. Det vil være skiltet under annonserte visninger. Se vedlagte kartbeskrivelse.

Beskrivelse av tomt/hage

Solrik meget flat og pent opparbeidet tomt. Rikelig med boltreplass for store og små. Asfaltert innkjørsel, plen samt hekker og gjerde mot vei og naboer.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig. Privat via stikkledning.

Reguleringsforhold

Eiendommen er regulert til boligformål. Det foreligger ingen planer for området.

Oppgjør

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøper innbetaler 10 % av kjøpesummen ved kontraktsinngåelse dog senest 7 dager etter budaksept, og resten ved overtagelse. Det kan ikke tas pant i kjøpt eiendom for forskuddsbeløpet. Rentene på forskudd tilfaller selger.

Finansiering

Hvis du ønsker en rask avklaring på finansielle forhold, ta kontakt med PRIVATmegleren som har agentavtale med Nordea på finansielle tjenester og mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

4 900 000,- (prisantydning)

Omkostninger:
122 500,- (2,5% dokumentavgift)
1548,- (tinglysing av skjøte)
1935,- (tinglysing av pantobligasjon)
202,- (pantattest til långivers bank)
--------------------------------------------------------
126 185,- Kr (omkostninger totalt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen

Budgiving

Som budgiver hos PRIVATmegleren kan De kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette betyr at De som budgiver må akseptere at deler av budet kan bli fremlagt for øvrige budgivere.

Megler har rett til å avvise bud gitt på SMS og E-post. Første bud på eiendommen skal være skriftlig og må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud, med kortere frist enn dette, kan ikke formidles av megler. Nærmere informasjon fåes hos megler eller på side 2 i budskjemaet som vedlegges i komplett salgsoppgave.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning, salget følger avhendingslovens § 3-9: "Enda eigedomen er "selt som han er", eller med liknande atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøperen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesum og tilhøva ellers". Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jfr. avhendingslovens § 3-9, jfr. § 1-2 (2). På bakgrunn av dette oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i eventuell egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Lov om hvitvasking

Megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer plikt til å melde i fra til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Kjøpers forskuddsbetaling ved kontraktinngåelsen er usikret kreditt til selger. Forskuddsbetalingen er en kreditt til selger som avviker fra prinsippet om ytelse mot ytelse, og kjøper og selger gir med dette megler fullmakt til å benytte forskuddsbetalingen til betaling av meglers vederlag så snart sikringspanterett har oppnådd rettsvern ved tinglysing. Resterende del av forskuddsbetalingen blir stående på klientkonto, rentebærende for selger, og utbetales først i forbindelse med endelig oppgjør. Det må ikke være knyttet forutsetninger til forskuddsbetaling fra/ på vegne av kjøper.

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

PrivatMegl­eren Aveny

Annonseinformasjon

FINN-kode25369537
Sist endret21. nov. 2010 12:58
Referanse2100375

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.