Bildegalleri

Du bruker en gammel nettleser, som ikke støtter denne bildevisningen. Du kan se alle bildene i bildegalleriet.
Solgt

Andelsleilighet med flott utsikt over Valderøyfjorden og sen kveldssol midtsommer.

Kart med kartnålBritanus Berntsensgate 3 A, 6005 Ålesund
Prisantydning1 450 000 kr
Fellesgjeld
61 600 kr
Felleskost/mnd.
1 700 kr
Fellesformue
17 586 kr
Verditakst
1 450 000 kr
Hva er denne boligen solgt for tidligere?Prisstatistikk

Nøkkelinfo

Boligtype
Leilighet
Eieform
Andel
Soverom
2
Bruksareal
66 m²
Etasje
3
Byggeår
1955
Energimerking
F - Oransje
Tomteareal
720 m² (eiet)
Bruttoareal
72 m²

Les mer om bruksareal her

Visning

Ta kontakt for å avtale visning.

Beliggenhet

Eiendommen ligger fint til på Aspøya vest for Ålesund sentrum like ved sti til turområde på Storhaugen og har fantastisk utsikt over Valderøyfjorden, ca. 10 min. gangavstand til Ålesund sentrum.

Beskrivelse av nærområdet / fasiliteter

Både barnehage og barneskole er ca. 800 m. unna. Kort vei til bussstopp i Steinvågveien. Det er også kort vei til fine turområder på Tueneset med flotte turstier. Byfjellene Sukkertoppen og Akslafjellet er en kort biltur unna.

Beskrivelse av bebyggelsen

Eiendommen er beliggende i et område bestående hovedsakelig av blokk og flermannsboliger. Noe næringseiendommer.

Bygninger

På eiendommen er oppført boligblokk bestående av 14 andelsleiligheter med inngang A og B. Leiligheten er i oppgang A i 3. etg.

Byggemåte

GRUNN OG FUNDAMENTER:
Antas fundamentert med betongsåler på fjellgrunn/steinfylling. Støpt plate på grunn i kjelleren.
YTTERVEGGER:
Grunnmurer/yttervegger i betong/mur kontruksjon, utvendig kledd med profilerte brennlakkerte stålplater. Liggende bordkledning på nordsiden v/verandaen.
TAKKONTRUKSJONER:
Tresperretak tekket med taktro og skifer.
VINDUER:
Vinduer og balkongdør i ramme av tre med 2. lags isolerglass. Balkongdør m/vedlikeholdsfri overflate. Noe treg å lukke. Ny veranda 1998. Rengjøring anbefales med begrenset mengde vann, ikke spyleslange. Treplatting på veranda malt 2010.
YTTERDØRER:
Eikefinert brann/lydklassifisert ytterdør.
GULV:
Etasjeskillere av støpt betong i bygningen.
TRAPPER OG RAMPER:
Støpte trapper i oppgang med terrazzo.
Vi viser forøvrig til vedlagte takst.

Arealer og fordeling per etasje

3.Etasje: Prom/Boa: 66 m2. Bra 72.

Innhold

Leiligheten er beliggende i 3 etg. og inneholder følgende:
Entre/gang, 2 soverom, kjøkken, bad/wc/vaskerom, stue m/utgang til nordvent veranda med kveldssol til nesten midnatt på sommertid. Fantastisk utsikt mot skipsleia, så her kan man ha "full kontroll" når Hurtigruta kommer og går..
2 stk. boder i kjeller og 1 bod på loft. Felles tørkeloft.

Standard

Vegger:
Tapet, malt strie, brystningspanel og flis.
Gulv:
Parkett, flis med varmekabler i gulv på bad.
Treplatting på veranda, malt 2010.
Tak:
Støpte og malte himlinger. Himlingsplater i tak på bad.
Hvite profilerte innvendige dører. Dør mellom gang/stue er fjernet.
Leiligheten ble pusset opp i perioden 2006 - 2010, bl.a. malt og tapetsert, ene soverom meed nye veggplater og ny tapet, ny vedovn på stue 2006, ny skyvedørsgarderobe 2009, malt kjøkken innredning og ny benkeplate 2009. Baderommet ble pusset opp mellom 1996 og 2000 iflg. tidligere opplysninger, opplyst å være membran. Varmekabler i badgulv, vegghengt wc. Glass, innoverdører i dusj-nisje. På befaring ble det målt med protimeter fuktindikator og fra dusjbatteriet og ned mot gulvet indikerte den høyere verdier enn normalt. Vi viser forøvrig til vedlagte takst.

Utstyr

Porttlefon. Avtrekksvifte kjøkken, ny 2010. Nye dusjvegger bad. Opplegg for internett. Borettslaget har egen snøfreser. Brannslukningsapparat og røykvarsler i leiligheten. Sikringsskap med automatsikringer og jordfeilbryter. Skrusikringer/hovedsikringer. Monterte spottlamper medfølger. Dimming kun på stue. Opplegg for parabol og internett.

Eiendommens historie

Byggeår ca. 1955.

Møblering

HTH-kjøkkeninnredning, malt 2009. Ny laminat benkeplate, flis mellom benk og skap, ny 2010 og ny avtrekssvifte 2010.
Elfa skyvedørsgarderobe med speildører på soverom, ny 2009, medfølger. Skap gjesterom, nytt 2009, medfølger. Spotter i tak på stue m/dimmer medfølger+ øvrige spotter i leiligheten. Hvitevarer, komfyr, oppvaskmaskin, kjøleskap og vaskemaskin medfølger.

Oppvarming

Elektrisk, en løs panelovn medfølger, varmekabler i badgulv og ovn Contura 530 med glass i sider og front (ny 2006) for fast brensel på stue. Ingen varmekilder på øvrige rom.

Parkering / Garasje

God mulighet for parkering utenfor huset. Ikke soneparkering. Mulighet for sonekort for parkering i sone.

Adkomst

Lett adkomst fra offentllig gate. Følg Giskegata til endes. Britanus Berntsensgate 3, er da til høyre når man kjører inn på parkeringplassen som tilhører Giskegata 45.

Beskrivelse av Eiendom / Fellesarealer

Eiet tomt 720 m2. Asfaltert parkeringsplass.

Tilliggende fasiliteter

Kort vei til bussholdeplass i Kirkegata nedenfor, barnehage og skole i gangavstand, samt tursti til Storhaugen like ved.

Vei / Vann / Avløp

Offentlig i flg. Ålesund kommune.

Servitutter / Rettigheter

"Borettslaget har legalpant for forfalte felleskostnader ihht borettslagsloven § 5-20. Pantet er begrenset oppad til 2G, (G = folketrygdens grunnbeløp)".
Dagbok nr: 643 tinglyst 09.08.1954. Bestemmelse om bebyggelse.
Dagbok nr: 1220 tinglyst 12.10.1957. Erklæring/avtale-kloakkledning.
Relevante rettigheter og forpliktelser for innehaveren ifølge lov, forskrift, vedtekter og avtaler.
Vesentlige opplysninger om laget, herunder budsjett og regnskap, er tilgjengelig og kan fåes ved henvendelse til megleren.

Reguleringsforhold

Eiendommen er beliggende i regulert område og omfattes av bestemmelser til kommuneplanens arealdel for Ålesund kommune 2007-2020.

Beskrivelse av borettslaget

Vi oppfordrer alle til å sette seg inn i borettslagets vedtekter, husordensregler, regnskap, budsjett og årsberetning, som kan sees hos din PRIVATmegler. Kjøper må påregne trappevask, hver sin gang etter liste. Loft ca. 1 gang pr. 1/2 år. Vi viser forøvrig til vedlagte husordensregler datert 01.07.2003.

Oppgjør

Med mindre annet er avtalt forutsettes det at kjøper innbetaler 10 % av kjøpesummen ved kontraktsinngåelse dog senest 7 dager etter budaksept, og resten ved overtagelse. Det kan ikke tas pant i kjøpt eiendom for forskuddsbeløpet. Rentene på forskudd tilfaller selger.

Finansiering

Hvis du ønsker en rask avklaring på finansielle forhold, ta kontakt med PRIVATmegleren som har agentavtale med Nordea på finansielle tjenester og mottar godtgjørelse for dette.

Totale kostnader

1 450 000,- (prisantydning)
61 600,- (andel av fellesgjeld)
--------------------------------------------------------
1 511 600,- Kr (pris totalt)

Omkostninger:
430,- (tinglysing av skjøte)
430,- (tinglysing av pantobligasjon)
202,- (pantattest til långivers bank)
--------------------------------------------------------
1062,- Kr (omkostninger totalt)

NB: Regnestykket forutsetter at det kun tinglyses en låneobligasjon og at eiendommen selges til prisantydning

Husleie inkluderer

Kommunale avgifter, bygningsforsikring, strøm i felles areal, avdrag og renter andel fellesgjeld.

Energiforbruk

7985 KW i 2009.

Spesifikasjon av lån

Opplysninger fra regnskapskontoret:
6550.81.92562, Nordea
Serielån , 12 terminer pa.
Rentesats per 18.10.2010: 7,5% pa.
Saldo per 06.09.2010: 852.583
Andel av saldo: 60.899

Iflg. regnskapskontoret, fordeles husleien slik:
Renteutgifter lån kr. 372,-
Avdrag lån: kr. 700,-
Driftsutgifter: kr. 628,-

Diverse

Alle innvendige og utvendige arealangivelser er hentet fra vedlagte takstdokumenter.

Det gjøres oppmerksom på at megler ikke har innhentet særskilte opplysninger om det finnes pålegg fra E.Verk eller brann/feiervesen på eiendommen.

Overtagelse

Etter nærmere avtale

Eierskifteforsikring

Selger har tegnet eierskifteforsikring, og interessenter oppfordres til å sette seg inn i selgers egenerklæring før det inngis bud på eiendommen

Forkjøpsrett for medlemmer

Det er forkjøpsrett for borettslagets- og medlemmer av tilknyttet boligbyggelag. Dette vil bli avklart i etterkant av akseptert bud.

Budgiving

Som budgiver hos PRIVATmegleren kan De kreve alle bud dokumentert og fremlagt. Dette betyr at De som budgiver må akseptere at deler av budet kan bli fremlagt for øvrige budgivere.

Megler har rett til å avvise bud gitt på SMS og E-post.Første bud på eiendommen skal være skriftlig og må ikke ha kortere akseptfrist enn til kl. 12.00 første virkedag etter siste annonserte visning. Lørdag regnes ikke som virkedag. Bud, med kortere frist enn dette, kan ikke formidles av megler. Nærmere info på baksiden.

Solgt 'som den er'

Eiendommen selges i den forfatning den er under visning, salget følger avhendingslovens § 3-9: "Enda eigedomen er "selt som han er", eller med liknande atterhald, har eigedomen likevel mangel der dette følger av §§ 3-7 eller 3-8. Eigedomen har også mangel dersom han er i vesentlig ringare stand enn kjøperen hadde grunn til å rekne med ut frå kjøpesum og tilhøva ellers". Kjøper kan derfor ikke påberope seg noen andre bestemmelser etter avhl. kapittel 3, enn de regler som er ufravikelige i forbrukerforhold, jfr. avhendingslovens § 3-9, jfr. § 1-2 (2). På bakgrunn av dette oppfordres alle interessenter til å sette seg inn i eventuell egenerklæring fra selger, samt til å undersøke eiendommen nøye, gjerne sammen med fagkyndig før bud inngis.

Lov om hvitvasking

Megler er underlagt lov om hvitvasking som innebærer plikt til å melde i fra til Økokrim om mistenkelige transaksjoner. Kjøpers forskuddsbetaling ved kontraktinngåelsen er usikret kreditt til selger. Forskuddsbetalingen er en kreditt til selger som avviker fra prinsippet om ytelse mot ytelse, og kjøper og selger gir med dette megler fullmakt til å benytte forskuddsbetalingen til betaling av meglers vederlag så snart sikringspanterett har oppnådd rettsvern ved tinglysing. Resterende del av forskuddsbetalingen blir stående på klientkonto, rentebærende for selger, og utbetales først i forbindelse med endelig oppgjør. Det må ikke være knyttet forutsetninger til forskuddsbetaling fra/ på vegne av kjøper.

Ta kontakt med megler for komplett informasjon

Beliggenhet

kart
Logo

PrivatMegl­eren Ålesund

Annonseinformasjon

FINN-kode24919254
Sist endret22. nov. 2010 07:43
Referanse105100110

Rapporter annonse

Annonsene kan være mangelfulle i forhold til lovpålagt opplysningsplikt. Før bindende avtale inngås oppfordres interessenter til å innhente komplett informasjon fra meglerforetaket, selger eller utleier.