Vi søker innovativ kokk til Kutt Gourmet
- Arbeidsgiver
- SiO Mat og Drikke
- Stillingstittel
- Kokk
- Frist
- 31.03.2017
- Ansettelsesform
- Fast
Som den eneste i Norge innen kommersiell drift, driver SiO Mat og Drikke et spisested hvor all maten utelukkende er basert overskuddsvarer fra våre leverandører.
Gjennom tett kommunikasjon med våre leverandører og samarbeidspartnere skaffer vi råvarer som er i ferd med å ende opp som matsvinn. Ut fra dette lager vi hver dag en deilig rett som vi tilbyr våre studenter til en rimelig pris. Gjennom dette bidrar vi til å redusere Oslos matsvinn med opptil 90 kilo per dag, samtidig gir vi studentene mulighet til å være med å gjøre en forskjell. Spisestedet KUTT Gourmet på Blindern har vært en umiddelbar suksess siden dag én derfor utvider vi nå med en avdeling på Bislett.
Vårt mål er å begeistre gjestene ved å servere fantastiske retter, laget av mat som ellers ville havnet i søpla.
Vi søker en kreativ, faglig dyktig kokk som har evnen til å se gull der andre ser gråstein, og som vil være med å dra Kutt Gourmet mot nye høyder sammen med teamet i SiO Mat og Drikke. I tillegg til produksjon av dagens Kutt-rett er utstrakt dialog med våre leverandører og samarbeidspartnere en sentral del av jobben. God kremmerånd er en viktig egenskap for å skaffe de beste råvarene.
Kutt Gourmet holder åpent mandag - fredag fra kl 12.00 - 13.00 , eller så langt dagens rett rekker.
Vi har valgt å begrense volumet til 150 porsjoner pr dag. Dette gjør vi både for å sikre tilgang på råvarer og for å bevare kvalitetsnivået så høyt som mulig.
Er du den vi leter etter så send oss en søknad med CV innen den 31. mars 2017.
Dette er en av Norges mest spennende kokkestillinger. For den rette personen har vi store utviklingsmuligheter.
Arbeidstid: Dagtid, mandag til fredag.
Lønn og tiltredelse etter avtale.
Spørsmål til stillingen rettes til Mia Lindstad på mia.ogren@sio.no
Vår Kutt Gourmet-restaurant på Blindern har fått bred presseomtale siden åpningen, du kan lese om konseptet blant annet hos disse mediene:
- Trippel
- Universitas
- VG
- Dagbladet
- Nettavisen
- Aftenposten
- Apéritif
Om arbeidsgiveren
Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO) er en velferdsorganisasjon for studenter i Oslo og Akershus. SiO Mat og Drikke AS er den eldste av de forretningsmessige avdelingene i SiO og driver 41 serveringssteder med til sammen 7 000 sitteplasser. Vi serverer mat og drikke til studenter og ansatte ved Universitetet i Oslo, Høgskolen i Oslo og Akershus, Norges idrettshøgskole, Kunsthøgskolen i Oslo, Norges musikkhøgskole, Det teologiske Menighetsfakultet og Norges veterinærhøgskole.
Vår forretningsidé er å være studentenes førstevalg på mat og drikke. SiO Mat og Drikke har medarbeidere med fokus på god service, et godt tilbud og en hyggelig atmosfære.
- Sektor
- Privat
- Sted
- PILESTREDET 32, 0166 Oslo
- Bransje
- Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon
- Mat og servering / Kjøkken- og kantinemedarbeider
Spørsmål om stillingen
- Kontaktperson
- Mia Lindstad
- Stillingstittel
- Områdeleder
PILESTREDET 32, 0166 Oslo