Vil du ha restaurantbransjens proffeste kjøkkenlederopplæring med de beste betingelsene?
- Arbeidsgiver
- Egon Molde
- Stillingstittel
- Assisterende Kjøkkenleder
- Frist
- Snarest
- Ansettelsesform
- Fast
Stillingen som Assisterende Kjøkkenleder innebærer at du skal være kjøkkenleders stedfortreder og nærmeste medarbeider.
Våre restauranter er noen av de mest kostbare restaurantene å bygge, med investeringer mellom 15 og 30 millioner ved hver restaurant. Ca 75% av all omsetning på Egon er mat. Egon restaurantene er den restaurantkjeden i Norge som har høyest omsetning pr bedrift i alle de byer som vi ligger i, noe som betyr byens mest populære restaurant. Dette stiller store krav til bedriftens ledelse, og samtidig gjør det utrolig moro og utfordrende å være Assisterende kjøkkenleder for en Egon Restaurant.
Stillingen som Assisterende kjøkkenleder innebærer mye fysisk tilstedeværelse på kjøkkenet for å skulle ivareta matkvalitet, sunn drift og god kontroll.
Arbeidsoppgaver for Egon Assisterende kjøkkenleder er:
-Daglig produksjon, drift og oppfølging av kjøkkenet
-Delta i rekruttering, ansettelse, opplæring og oppfølging av ansatte på kjøkkenet
-Varebestilling og lagerkontroll
-Kalkyle og kostnadskontroll
-Samarbeide tett med kjøkkenleder og øvrig ledergruppe
-Påse at Egons Haccp system blir etterfulgt
-Kvalifikasjoner og egenskaper
-Løsningsorientert, selvdrivende, engasjert og entusiastisk
-Har yrkesstolthet
-Du liker høyt tempo
-Erfaring fra a la carte kjøkken
-God holdning og moral
-Du er opptatt av og blir motivert av gode økonomiske resultater i bedriften
-Kandidaten må beherske norsk som språk.
Betingelser og årsbonuser er ansett å være en av de beste innen både vår bransje samt lignende bransjer med personalansvar.
Egon Restauranter er i stadig utvikling og ekspansjon, så assisterende kjøkkenledere som ønsker seg nye og større utfordringer internt gis ofte muligheten til dette.
Ytterligere spørsmål om stillingens innhold og betingelser fås fra kontaktperson.
Om arbeidsgiveren
OM EGON
Egon er en rendyrket restaurantsuksess som har hovedkontor i Trondheim.
Siden etableringen i 1984 har vi hatt en fantastisk vekst som vi er utrolig stolte av. I 2016 omsatte vi for 1,4 milliarder. I alle de norske byene hvor det ligger en Egon Restaurant er Egon den med størst omsetning og flest gjester. I 2015 åpnet vi vår første Egon i Sverige, nærmere bestemt i Stockholm, og vi er i stadig utvikling så flere planlegges.
- Nettverk
- Sektor
- Privat
- Lederkategori
- Leder
- Sted
- Storgata 8, 6413 Molde
- Bransje
- Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon
- Mat og servering / Kjøkkensjef
Nøkkelord
Egon, kokk, kjøkkenleder, lønn, betingelser
Spørsmål om stillingen
- Kontaktperson
- Daniel Andersson
- Stillingstittel
- Kjøkkenleder
- Telefon
- 92 61 89 79
Storgata 8, 6413 Molde