Utløpt

Er du kokk og ønsker å jobbe med kortreist mat? Ta sesongen 2017 på Hurtigruten!

Arbeidsgiver
Hurtigruten AS - Hurtigruten Sjø AS
Stillingstittel
Kokk Sesong 2017
Frist
31.01.2017
Ansettelsesform
Sommer/Sesong
Bli kjent med Hurtigruten Norge
Hurtigruten søker dyktige kokker for sesongen 2017 med interesse for gode lokale råvarer og ønske om å jobbe med vårt anerkjente matkonsept Norway`s Coastal Kitchen!

Vil du være med på å skape mat- og opplevelsesreiser i verdensklasse? Er du sulten på nye utfordringer i et selskap med høye ambisjoner og full fart fremover?

Hurtigruten skal bli verdensledende innen mat-, lokalmat- og opplevelsesreiser og satser derfor for fullt på profesjonalisering av hotelldriften om bord. Vi jobber knallhardt med utvikling og implementering av nye F&B-konsepter som skal skape nye og bedre opplevelser for våre gjester. Vi jobber for å videreutvikle våre medarbeidere slik at vi sammen kan yte service og kvalitet i verdensklasse.

Kjenner du deg igjen i våre verdier: We Inspire, We Empower, We Care, We Explore?

Da er du rette kokken for oss!

Arbeidsoppgaver

  • Produksjon og bearbeidelse av kald og varm mat
  • I samarbeid med Ass. Kjøkkensjef følge gjeldende menyer, men allikevel være en pådriver for utvikling av retter, menyer og anretning iht. Hurtigrutens verdifundament "Norway`s Coastal Kitchen"
  • Renhold i henhold til gjeldende renholdsplaner
  • Informere overordnede om avvik, slik at dette kan videre behandles av ansvarlige
  • Medansvarlig for at skipets drifts- og sikkerhetsstyringssystemer, herunder påse at IK-mat rutiner blir fulgt opp innenfor ansvarsområde
  • Annet forefallende arbeid

Kvalifikasjoner

  • Fagbrev og arbeidserfaring som kokk er et krav
  • Ønskelig med noen års erfaring i kokkeyrket
  • Personlig egnethet vil vektlegges.
  • Hurtigruten stiller høye krav til sikkerheten om bord, som medfører at alle ansatte må ha; grunnleggende sikkerhetskurs for sjøfolk, krise og passasjerhåndteringskurs, godkjent helseattest fra autorisert sjømannslege. Oppfordrer også til å søke selv om man ikke innehar kursene eller helseattest, men man må da være villig til å bekoste kursene selv.

Utdanning

  • Fagskole / Fagbrev (2 år)

Egenskaper

  • Ha lidenskap for kokkeyrket og kortreist mat
  • Høyt fokus på sikkerhet
  • Fleksibel med stor arbeidskapasitet
  • Liker å jobbe i team og evne til å arbeide godt under press
  • Strukturert i det daglige arbeidet og sterkt fokus på kvalitet og detaljer
  • Kjenner deg igjen i våre verdier: We Inspire, We Empower, We Care og We Explore

Vi tilbyr

  • Stillingsbrøk: 100%
  • Lage real og skikkelig mat med ferske lokale råvarer fra hele kysten
  • En utfordrende stilling, der du jobber med en av Norges sterkeste merkevarer sammen med gode kollegaer
  • Utfordrende arbeidsdager i møte med nye reisende hver dag
  • Kost og losji om bord
  • Betalt reise til og fra avreisehavn (innen Norge)
  • Turnus er 22 dager om bord og 22 dager betalt avspasering
  • Lønn i henhold til tariff
  • Konkurransedyktige betingelser med bl.a. gode pensjons- og forsikringsordninger

Om arbeidsgiveren

Hurtigruten har drevet innen internasjonalt reiseliv siden etableringen i 1893. Kombinasjonen lokaltransport og turisme med selskapets 12 skip i helårig rute langs norskekysten skaper i dag autentiske opplevelser for rundt 400.000 gjester årlig. Med explorerskipet MS Fram og MS Spitsbergen seiler Hurtigruten til verdens mest ettertraktede polare destinasjoner som Svalbard, Grønland og Antarktis. Hurtigruten driver i tillegg arktisk opplevelsesturisme på Svalbard med Spitsbergen Travel AS.

Konsernsenteret er lokalisert i Tromsø, men selskapet har også kontorer i Kirkenes, Oslo, London, Hamburg, Paris, Tallinn og Seattle. Hurtigruten er en av Norges aller sterkeste merkevarer, og er en spydspiss i norsk og internasjonalt reiseliv. Konsernet har cirka 2000 ansatte og omsatte i 2015 for rundt 4,3 milliarder kroner. Selskapet  kan tilby spennende arbeidsoppgaver innen en rekke fagområder på land og sjø, i Norge og i utlandet. Les mer her

Sektor
Privat
Antall stillinger
35
Sted
Fredrik Langes gate 14, 9008 Tromsø
Flere arbeidssteder
  • 5010 Bergen
  • 7042 Trondheim
  • 9900 Kirkenes
  • 0150 Oslo
Bransje
Hotell og overnatting,
Reise og turisme,
Restaurant, mat og uteliv
Stillingsfunksjon
Mat og servering / Kokk,
Mat og servering,
Mat og servering / Kjøkken- og kantinemedarbeider
Følg firma
1412 følger dette firmaet

Fredrik Langes gate 14, 9008 Tromsø

Annonseinformasjon

FINN-kode 87988882
Sist endret 3. jan. 2017 09:08

Rapporter annonse