Utløpt

Eventyrhotellet søker ny Kjøkkensjef

Arbeidsgiver
Dalen Hotel
Stillingstittel
Kjøkkensjef
Frist
30.11.2016
Ansettelsesform
Fast
Vi søker en ambisiøs og målbevisst kandidat til å lede kjøkkenteamet på det velkjente eventyrhotellet Dalen Hotel.
 
Hotell restauranten serverer kvalitetsmat a la carte opp til 100 personer syv dager i uken. Vi har også gleden av å jobbe med spennende arrangementer som bryllup, konferanser, konserter, tema fester, lunsjer, gruppe bespisning, afternoon tea mm. Selskapet har i tillegg en riktig perle av en kanalbåt M/S Henrik Ibsen som serverer god og enkel mat hver dag i kanalsesongen fra medio mai – medio september. Rederiet har også en flott bryggerestaurant hvor det serveres både burgere og gode pommes bland trubadurer og milkshakes. Alle tre serveringssteder blir utviklet videre under dine kulinariske vinger.
 
Vi ser etter en kandidat som:
  • har gode kommunikasjonsevner
  • takler høyt tempo og flere baller i luften samtidig
  • meget gode faglige kvalifikasjoner
  • er iderik og erfaren
  • ambisiøs og stolt av ditt yrke
  • effektiv og strukturert
  • snakker skandinavisk
 
Erfaring med PMI, Capitech, IK mat, Visbook er en fordel, med ikke et krav.
 
Vi tilbyr:
  • Et spennende arbeidsmiljø på et av Norges mest berømte og anerkjente hotell
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Personalfordeler på våra andra hotell og hos De historiske hotell og spisesteder
  • Personalbolig
  • Fri telefon
  • Gode karrieremuligheter.
Hotellet har en ledergruppe på 5 personer med en direktør og ca. 50 ansatte i sommersesongen.  

Eventuelle spørsmål rundt stillingen kan rettes til Tore Opheim i Accept Rekruttering på tlf 47 64 12 41

Om arbeidsgiveren

Dalen Hotel i Telemark er et unikt fullservice eventyrhotell i tre fra 1894 i dragestil med 42 rom, restaurant og er sannsynligvis et av Norges mest særegne hoteller. Hotellet er totalrenovert på midten av 90-tallet, og fremstår i dag som et meget velholdt og godt drevet hotell som er medlem av De Historiske Hotell og Spisesteder, og eies av Norwegian Hospitality Group, som bl.a. eier og driver 4 andre hoteller i Oslofjord regionen. Hotellet er sesongåpent fra april til november, og har sin høysesong i sommermånedene.

Sektor
Privat
Sted
Hotellvegen 33, 3880 Dalen
Bransje
Hotell og overnatting
Stillingsfunksjon
Hotell og overnatting / Service/servering

Nøkkelord

Kjøkkensjef, Restaurant, Hotell, Kjøkken, Kokk

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Tore Opheim
Stillingstittel
Daglig Leder
Telefon
47 64 12 41
Nettverk
LinkedIn
Følg firma
312 følger dette firmaet

Hotellvegen 33, 3880 Dalen

Annonseinformasjon

FINN-kode 86292291
Sist endret 17. nov. 2016 17:15

Rapporter annonse