Vi søker soussjef
- Arbeidsgiver
- Scandic Scandic Hell
- Stillingstittel
- Soussjef
- Frist
- Snarest
- Ansettelsesform
- Fast
Scandic er Nordens ledende hotellkjede med 230 hoteller i 7 land, hvorav nærmere 90 hoteller i Norge. Hver dag jobber våre 14.000 medarbeidere med ett mål for øyet: å få gjestene våre til å føle seg velkommen hos oss om de skal treffe venner eller er på jobb. Som Nordens mest bærekraftige hotellkjede fokuserer vi alltid på miljøet, samfunnsansvar og tilgjengelighet.
Scandic Hell er et av Norges største og mest fleksible kurs- og konferansehotell, sentralt plassert kun 600 m fra Trondheim Lufthavn Værnes. Med totalt 28 møterom og saler, er Scandic Hell velegnet til alt fra 2 til 950 konferansedeltagere, landsmøter, messer, utstillinger og større konserter.
På Scandic Hell spiser du frokost, lunsj og middag i vår populære restaurant Amelia, som flere ganger har vunnet fylkets Twinings Best Breakfast-kåring. Kjøkkenet er kjent for sitt fokus på å levere matopplevelser med bruk av lokale råvarer. Vårt eget konditori står bak en fristende dessert- og kakebuffe. I våre bankettsaler serveres fantastiske festmiddager og storslåtte julebord for opptil 700 personer.
Vi leter etter deg som er:
- Entusiastisk
- Matfaglig sterk
- Sosial og utavdent
- Kreativt
- Selvstendig
Vi tilbyr:
- En selvstendig jobb i et hektisk miljø
- Muligheter for utvikling
- Inspirerende og motoverende omgivelser
- Et godt arbeidsmiljø
- Faglig utvikling
- Lønn og betingelser etter avtale
Har du spørsmål rundt stillingen, ta kontakt med kjøkkensjef Eivind Christiansen, tlf 99643018, eivind.christiansen@scandichotels.com
Om arbeidsgiveren
Scandic er Nordens ledende hotellkjede med 230 hoteller i 7 land, hvorav nærmere 90 hoteller i Norge. Hver dag jobber våre 14.000 medarbeidere med ett mål for øyet: å få gjestene våre til å føle seg velkommen hos oss om de skal treffe venner eller er på jobb. Som Nordens mest bærekraftige hotellkjede fokuserer vi alltid på miljøet, samfunnsansvar og tilgjengelighet.
- Sektor
- Privat
- Sted
- Sandfærhus 22, 7570 Hell
- Bransje
- Hotell og overnatting
- Stillingsfunksjon
- Mat og servering
Spørsmål om stillingen
- Kontaktperson
- Eivind Christiansen
- Telefon
- 74 84 48 00
Sandfærhus 22, 7570 Hell