Vi søker kokk med fagbrev
- Arbeidsgiver
- Radisson Blu Hotel Trondheim Airport
- Stillingstittel
- Faglært kokk
- Frist
- 23.10.2016
- Ansettelsesform
- Fast
Vi søker en positiv kokk i en 100 % fast stilling til vårt travle kjøkken på Radisson Blu Hotel Trondheim Airport – Longhorn Restaurant & Bar.
Vårt kjøkkenteam betjener Longhorn Restaurant med a la carte, buffeer og selskaps- og konferansemenyer hvor presentasjon, smak og kvalitet står høyt på listen. Vi søker en faglært kokk som har en stor interesse for matlaging og har et ønske om å utvikle seg videre.
Dine sentrale arbeidsoppgaver er matproduksjon til hotellets møtegjester og hotellgjester, gjennomføring av frokost, lunsj og middag servering, delta i utforming av menyer, delta aktivt i videreutvikling og oppfølging av lærlinger og utføre alt arbeid i henhold til Mattilsynets lover og regler.
Vi ønsker en faglært kokk med stor interesse for kokkefaget. Du er initiativrik og kreativ, jobber like godt selvstendig som sammen i et team og har kjennskap til norsk matkultur. Du er en resultatorientert person som kommuniserer effektivt. Vi ser det som en fordel at du snakker et nordisk språk samt engelsk.
Vi kan tilby deg en utfordrende jobb i et spennende og internasjonalt miljø, et dynamisk og positivt arbeidsmiljø, og mange utviklings- og karrieremuligheter både innenfor Norge og internasjonalt.
Om arbeidsgiveren
Radisson Blu er en del av The Carlson Rezidor Hotel Group som er en av de hurtigst voksende
hotellkjedene i verden. 2009 hadde Radisson Blu Hotel Trondheim Airport sin offisielle åpningsdag.
Hotellbygget eies av Avinor og er designet av det danske arkitetfirmaet Niels Torp.
Hotellet er en av de mest attraktive basene for forretnings- og fritidsreisende. Hotellet har 180 gjesterom og 11 møterom på til sammen 510 m². På hotellet finner du også Longhorn Restaurant & Bar
Nøkkelord
kokk, faglært, kjøkken, hotell, matproduksjon
Spørsmål om stillingen
- Kontaktperson
- Kevin Stokdal
- Stillingstittel
- Sous Chef
Lufthavnsveien 30, 7500 Stjørdal