Engasjert kokk med fagbrev søkes til vårt kjøkken
- Arbeidsgiver
- Best Western LetoHallen Hotel
- Stillingstittel
- Kjøkkenmedarbeider / kokk deltid
- Frist
- Snarest
- Ansettelsesform
- Fast
I vår Restaurant Wergeland serverer vi frokost, lunsj og middag. Serveringen varierer mellom buffetservering og a la carte. Vi satser på hjemmelaget mat og tilbyr alle våre frokostgjester Best Western Scandinavia sitt eget frokostkonsept "Best Breakfast by Tina Nordström" alle dager i året.
Våre kjøkkenmedarbeidere / kokk vil i tillegg til produsering av mat for hotellets gjester også ha oppfølging i restaurant, oppvask etc.
Arbeidstid må påregnes dagtid, kveldstid og annenhver helg i turnus. Stillingen vil være ca 50 % fast - og som kokk må du kunne jobbe selvstending, men også samarbeide tett med både kjøkkensjef og F&B manager.
Best Western LetoHallen Hotel har et ungt og godt arbeidsmiljø med varierende arbeidsoppgaver. Se vår hjemmeside for mer informasjon av hvilke typer arrangement og events vi har hos oss.
Søknadene vil bli behandlet forløpende. Tiltredelse snarest.
Om arbeidsgiveren
Best Western LetoHallen Hotel ligger på Dal i Eidsvoll Kommune, 5 minutter nord for OSL Gardermoen. Hotellet har 102 rom, konferanselokaler, restaurant, bar og egen eventhall på 4.500 m2 som blant annet brukes til publikumsmesser, konferanser, banketter, konserter og events.
- Nettverk
- Sektor
- Privat
- Sted
- Kolonivegen 43, 2072 Dal
- Bransje
- Hotell og overnatting,
- Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon
- Mat og servering / Kokk
Nøkkelord
Kokk, restaurant, hotell, matlaging, servering
Spørsmål om stillingen
- Kontaktperson
- Stian Vikdal Westbye
- Stillingstittel
- Kjøkkensjef
- Mobil
- Vis telefonnummer
Kolonivegen 43, 2072 Dal