Utløpt

Engasjert kokk med fagbrev søkes til vårt kjøkken

Arbeidsgiver
Best Western LetoHallen Hotel
Stillingstittel
Kjøkkenmedarbeider / kokk deltid
Frist
Snarest
Ansettelsesform
Fast
For vårt kjøkken søkes 1 selvstendig kjøkkenmedarbeider / kokk som er glad i matlaging, servering og som er serviceinnstilt. Vi ser helst at du har fagbrev, men relevant jobberfaring innenfor kokkeyrket kan kompensere. 

I vår Restaurant Wergeland serverer vi frokost, lunsj og middag. Serveringen varierer mellom buffetservering og a la carte. Vi satser på hjemmelaget mat og tilbyr alle våre frokostgjester Best Western Scandinavia sitt eget frokostkonsept "Best Breakfast by Tina Nordström" alle dager i året.
Våre kjøkkenmedarbeidere / kokk vil i tillegg til produsering av mat for hotellets gjester også ha oppfølging i restaurant, oppvask etc. 

Arbeidstid må påregnes dagtid, kveldstid og annenhver helg i turnus. Stillingen vil være ca 50 % fast - og som kokk må du kunne jobbe selvstending, men også samarbeide tett med både kjøkkensjef og F&B manager.

Best Western LetoHallen Hotel har et ungt og godt arbeidsmiljø med varierende arbeidsoppgaver. Se vår hjemmeside for mer informasjon av hvilke typer arrangement og events vi har hos oss. 

Søknadene vil bli behandlet forløpende. Tiltredelse snarest.

Om arbeidsgiveren

Best Western LetoHallen Hotel ligger på Dal i Eidsvoll Kommune, 5 minutter nord for OSL Gardermoen. Hotellet har 102 rom, konferanselokaler, restaurant, bar og egen eventhall på 4.500 m2 som blant annet brukes til publikumsmesser, konferanser, banketter, konserter og events.

Nettverk
Facebook
Sektor
Privat
Sted
Kolonivegen 43, 2072 Dal
Bransje
Hotell og overnatting,
Restaurant, mat og uteliv
Stillingsfunksjon
Mat og servering / Kokk

Nøkkelord

Kokk, restaurant, hotell, matlaging, servering

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Stian Vikdal Westbye
Stillingstittel
Kjøkkensjef
Mobil
Vis telefonnummer

Kolonivegen 43, 2072 Dal

Annonseinformasjon

FINN-kode 78971638
Sist endret 24. aug. 2016 12:53

Rapporter annonse