Kjøkkensjef og Soussjef søkes til skjærgården i Kragerø!
- Arbeidsgiver
- Proffice AS
- Stillingstittel
- Kjøkkensjef og Soussjef
- Frist
- 25.05.2016
- Ansettelsesform
- Engasjement
Kjøkkensjef og Soussjef søkes til sommer-restaurant
Menyen består av fem fetter til lunsj (burger, suppe, cecarsalat, smørbrød og vegetar), ukens middag (kjøtt/fisk/vegetar), samt ost, spekemat og østers. Varebestilling inngår som en av arbeidsoppgavene, det brukes norske råvarer fra kjente leverandører. Restauranten har ca 160 sitteplasser. Vi ser etter deg som jobber godt i team og snakker norsk og/eller engelsk. Viktig at du kjenner norske lover og regler, har respekt for IK-mat og HMS.
Begge stillinger er 100% stilling i perioden 1. juni - 31. august 2016. Bosted kan ordnes i nærheten av jobb.
Interessert? Ta kontakt, søkere behandles forløpende!
Om arbeidsgiveren
Som Nordens bemanningsspesialister siden 1960 arbeider Proffice fremgangsrikt med Rekruttering, Personalutleie, samt Karriere & Utvikling. For å løse våre kunders behov på beste måte, har vi spesialisert oss innen utvalgte yrkes- og virksomhetsområder. Proffice driver utviklingen mot et mer fleksibelt og moderne arbeidsmarked. www.proffice.no
Spørsmål om stillingen
- Kontaktperson
- Ragne Myrsve
- Stillingstittel
- Salgssjef Vestfold / Telemark
- Telefon
- 40 02 15 24
- Nettverk
- LinkedIn Twitter
- Kontaktperson
- Tom Christiansen
- Stillingstittel
- Salgs- og Personalkonsulent
- Telefon
- 40 02 15 22
3770 Kragerø