Kokk
Andrikken Hotell, Hytter og Havhus
- Frist 30.4.2016
- Ansettelsesform Sommer/Sesong
Vi søker kokker til vår restaurant i sommersesongen
Andøya er kanskje et av Norges mest spennende reisemål. Mest kjent for sitt fantastiske hvalsafari-tilbud, men øya har så mye mer å by på. Med vårt mangfoldige produkt ønsker vi å være i førersetet for utviklingen av Andenes som reiselivsdestinasjon. Vi tilbyr totalt 104 overnattingsenheter fordelt mellom Andrikken hotell, Grønnbuene Rorbu og Lankanholmen sjøhus.
Vi søker kokker til vår restaurant i sommersesongen
Vi søker etter entusiastisk og fleksible kokker som vil være med og åpne vår restaurant på Grønnbuene til sommeren.
Grønnbuene er et lite sted, og alle som jobber her forventes å være fleksibel og hjelpe til hvor det trengs. Det er viktig at du har lidenskap for god mat og god kvalitet.
Sentrale arbeidsoppgaver vil være:
• Tilberedning og anretning av varm- og kald mat på fastsatt meny
• Forefallende kjøkkenrutiner, herunder mathygiene og renhold
• Store og små arrangement og selskaper
Nødvendige kvalifikasjoner:
• Fagbrev som hotell/restaurantkokk
• Minst 2 års erfaring etter endt utdannelse
• Flytende norsk eller skandinavisk språk muntlig og skriftlig
Vi tror at du er:
• Serviceinnstilt, selvstendig, fleksibel, strukturert og nøyaktig
• Positiv og evne til å stå på i hektiske perioder
• Har en høy arbeidsmoral
• Løsningsorientert
• Må være over 21 år
Vi er et nytt team og håper at DU vil være del av dette. Vi tilbyr en hyggelig arbeidsplass med spennende utfordringer og gode muligheter for utvikling i Norlandia Hotel Group.
Om arbeidsgiveren
- Nettverk: Facebook
- Sektor: Privat
- Antall stillinger: 3
- Sted: STORGATA 53, 8480 Andenes
- Bransje: Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Kokk
Nøkkelord
kokk, AlaCarte, restaurant
- FINN-kode 72256736
- Sist endret