Restaurantsjef
Bårdshaug Herregård
- Frist Snarest
- Ansettelsesform Fast
Vil du ta vår restaurant til nye høyder?
Bårdshaug Herregård ligger i Orkanger by, 35 minutters kjøring sørvest for Trondheim. I hotellets restaurant har vi kapasitet for 100 personer. I tillegg til restauranten har vi vakre og unike selskapslokaler i den historiske herregården, den nyrenoverte og flotte festsalen, den særegne Jaktbaren og et hyggelig uteområde. Vi er der for våre gjester døgnet rundt, og servitørene gjennomfører alt fra frokostservering til selskap.
I tråd med vår visjon om å bli en av Midt-Norges beste hoteller på gode, trønderske matopplevelser, satser vi i årene som kommer tungt på både restaurant og kjøkken. Vi ønsker gjennom konkrete virkemidler å ta restauranten og kjøkkenet til nye høyder, og hever kvaliteten i alle ledd.
I restauranten jobber per i dag et team med dyktige og hyggelige servitører, hvorav en er utdannet sommelier. De sørger for at gjestene får en god opplevelse, og har et høyt engasjement for sin arbeidsplass. Nå har deres flotte leder gjennom hele 15 år takket for seg - og de behøver snarest en ny glødende engasjert, dyktig og snill leder- deg?
Det vi ønsker av vår nye restaurantsjef, er at du
- har stort engasjement for god mat og drikke
- har faglig forståelse
- har stor arbeidskapasitet, er utadvendt, fleksibel og strukturert
- har vilje og evne til å se muligheter og løsninger
- har gode lederegenskaper og samarbeidsevner
- har evne til å motivere og inspirere dine medarbeidere
- har en lidenskap for kvalitet og serviceleveranse
- er opptatt av resultater og har god økonomisk forståelse
- behersker norsk og engelsk skriftlig og muntlig
Erfaring fra restaurant- og hotell er en fordel, men det er ikke utelukkende nødvendig for å kunne søke, dersom du har annen kompetanse som vekter tungt. Ledererfaring og driftsansvar er også et pluss. Det er absolutt nødvendig at du tilnærmer deg en forståelse for vårt produkt og har et ønske om å være med på og utvikle dette videre.
Ansvarsområder:
- Personalansvar for restaurant og bar, samt for vår selskapsplanlegger
- Daglig drift av avdelingen
- Påse at arbeidsrutiner, sjekklister og stillingsinstrukser overholdes
- Budsjett og resultatansvar
- Ansvarlig for å sikre kvalitet og opplæring etter hotellets retningslinjer og strategi
- Ansvar for innkjøp, varemottak, varetelling og varebeholdning
- Stedfortreder skjenkebevilling
Restaurantsjef rapporterer direkte til hotellets direktør og inngår i hotellets ledergruppe.
Vi kan tilby:
- En spennende og variert stilling i et hyggelig og hektisk arbeidsmiljø
- Ressurser til å utvikle restauranten i henhold til vår strategi
- Tilføring av kompetanse, opplæring og videreutdanningsmuligheter
- Gode betingelser
Vi ønsker å satse på deg, dersom du er riktig person for oss!
Hvis det virker fristende å jobbe hos oss, eller du ønsker ytterligere opplysninger vedrørende stillingen, ta kontakt med Magnus Müller Lysholm
på telefon 977 89 981 eller e-post mml@baardshaug.no.
Skriftlig søknad og CV med bilde sendes til: mml@baardshaug.no. Søknadsfrist: Snarest
Om arbeidsgiveren
- Nettverk: Facebook
- Sektor: Privat
- Lederkategori: Leder
- Sted: Orkdalsveien 105, 7300 Orkanger
- Bransje: Hotell og overnatting, Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon: Ledelse, Restaurantsjef, Service/servering
Nøkkelord
Mellomleder
Herregården (1/10)
- FINN-kode 72097793
- Sist endret