Utløpt

Kokk

Arbeidsgiver
Hurtigruten AS - Hurtigruten Sjø AS
Stillingstittel
Kokk
Frist
28.03.2016
Ansettelsesform
Sommer/Sesong
Bli kjent med Hurtigruten Norge
Hurtigruten søker dyktige sesongansatte kokker!

Vil du være med på å skape opplevelsesreiser i verdensklasse? Evner du å drive gjennom endring og utvikling? Er du sulten på ny utfordringer i et selskap med høye ambisjoner og full fart fremover?

Hurtigruten skal bli verdensledende innen opplevelsesreiser og satser derfor for fullt på profesjonalisering av hotelldriften om bord. Vi jobber knallhardt med videreutvikling og implementering av nye F&B-konsepter som skal skape nye og bedre opplevelser for våre gjester. Vi jobber for å videreutvikle våre medarbeidere slik at vi sammen kan yte service og kvalitet i verdensklasse. Coastal Explorer er nøkkelordet i alt vi gjør. Ambisjonene er høye og drivkraften er stor - vil du være med?

Kjenner du deg igjen i våre verdier: We Inspire, We Empower, We Care, We Explore?

Er du den rette Kokken for oss?

Arbeidsoppgaver

  • Produksjon og bearbeidelse av kald og varm mat
  • I samarbeid med Ass. Kjøkkensjef følge gjeldende menyer, men allikevel være en pådriver for utvikling av retter, menyer og anretning iht. Hurtigrutens nye matkonsept "Coastal Kitchen"
  • Effektiv og økonomisk utnyttelse av tilgjengelige ressurser.
  • Renhold i henhold til gjeldende renholdsplaner
  • Informere overordnede om avvik, slik at dette kan viderebehandles av ansvarlige
  • Medansvarlig for at skipets drifts- og sikkerhetsstyringssystemer, herunder påse at IK-mat rutiner blir fulgt opp innenfor ansvarsområde
  • Annet forefallende arbeid

Kvalifikasjoner

  • Fagbrev og arbeidserfaring som kokk er et krav
  • Hurtigruten stiller høye krav til sikkerheten om bord, som medfører at alle ansatte må ha følgende:
  • Grunnleggende sikkerhetskurs for sjøfolk
  • Krise og passasjerhåndteringskurs
  • Godkjent helseattest fra autorisert sjømannslege
  • Du kan gjerne søke på stillingen, selv om du ikke innehar kursene eller helseattest.
  • Det finnes en rekke kurssenter som tilbyr kursene og vi anbefaler deg å ta kontakt med et kurssenter, for å få mer informasjon om kursene.
  • De fleste legesenter har en sjømannslege, som kan være behjelpelig med helseattest.

Utdanning

  • Fagskole / Fagbrev (2 år)
  • Hotell- og restaurantfag

Språk

  • Dansk
  • Svensk
  • Norsk

Egenskaper

  • Høyt fokus på sikkerhet
  • Fleksibel med stor arbeidskapasitet
  • Godt humør å liker å jobbe i hektisk miljø
  • Ha lidenskap for kokkeyrket
  • Liker å jobbe i team
  • Evne til å arbeide godt under press
  • Strukturert i det daglige arbeidet
  • Sterkt fokus på detaljer
  • Kvalitetsbevisst

Vi tilbyr

  • Spennende F&B konsept: "Coastal Kitchen"
  • En utfordrende stilling, der du jobber med en av Norges sterkeste merkevarer sammen med gode kollegaer.
  • Utfordrende arbeidsdager i møte med nye reisende hver dag
  • Lønn i henhold til tariff
  • turnus 22 dager på og 22 dager av
  • Konkurransedyktige betingelser med bl.a. gode pensjons- og forsikringsordninger

Om arbeidsgiveren

Hurtigruten har drevet innen internasjonalt reiseliv siden etableringen i 1893. Kombinasjonen lokaltransport og turisme med selskapets 11 skip i helårig rute langs norskekysten skaper i dag autentiske opplevelser for rundt 400.000 gjester årlig. Med explorerskipet MS Fram seiler Hurtigruten til verdens mest ettertraktede polare destinasjoner som Svalbard, Grønland og Antarktis. Hurtigruten driver i tillegg arktisk opplevelsesturisme på Svalbard med Spitsbergen Travel AS.

Konsernsenteret er lokalisert i Tromsø, men selskapet har også kontorer i Kirkenes, Oslo, London, Hamburg, Paris, Tallinn og Seattle. Hurtigruten er en av Norges aller sterkeste merkevarer, og er en spydspiss i norsk og internasjonalt reiseliv. Konsernet har cirka 2000 ansatte og omsatte i 2014 for rundt 3,6 milliarder kroner. Selskapet  kan tilby spennende arbeidsoppgaver innen en rekke fagområder på land og sjø, i Norge og i utlandet. Les mer her

Sektor
Privat
Antall stillinger
20
Sted
., 9900 Kirkenes
Bransje
Hotell og overnatting,
Reise og turisme,
Restaurant, mat og uteliv,
Maritim og offshore
Stillingsfunksjon
Mat og servering / Kokk

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Jonas Wessel
Stillingstittel
Crew Consultant
Følg firma
1395 følger dette firmaet

., 9900 Kirkenes

Annonseinformasjon

FINN-kode 71763225
Sist endret 26. feb. 2016 10:34

Rapporter annonse