Sous Chef
Scandic Scandic Havna Tjøme
- Frist 31.1.2016
- Ansettelsesform Fast
Scandic Havna Tjøme søker Souschef
Souschef og kokker som ekstra hjelp
Scandic Havna Tjøme søker en selvstendig og engasjert souschef til vårt kjøkken. Vi søker en som er med å motivere et team til å prestere det som forventes for både a la carte gjesten og for de mange møte- og konferansegjestene vi har.
Med 230 hoteller og 13.000 medarbeidere arbeider Scandic med en bærende misjon To give people away from home the feeling of being among friends . Denne misjonen er, sammen med de fire verdier Caring, Casual, Creative og Competitive gjennomgående i en særdeles engasjert og gjesteorientert kultur.
Hotellet
Scandic Havna Tjøme ligger idyllisk til ved havet like ved Færder Fyr. Hotellet er 30 minutter sør for Tønsberg. Hotellet har en spennende og variert drift som gir mange spennende muligheter. Kurs- og konferanse om vinteren og ferie- og fritid i helger og ferier. Om sommeren har vi både dagsgjester, korte opphold og sesonggjester. Vi har i tillegg til hotellet, brygge, camping, leiligheter og hytter. Disse er i hovedsak i bruk i sommerhalvåret. Du serverer fra kjøkkenet alt fra frokost til store middager. Vi har lunsj og middag inne i restauranten hele året rundt og ute på terrassen om sommeren. Vi har mange ulike kurs grupper, alle typer selskaper og a la carte.
Stillingen
Som souschef på kjøkkenet jobber du sammen med flere andre engasjerte kokker. Du er med å sikrestille at gjestene som spiser hos oss vil huske oss for den gode maten. De vil ønske å komme tilbake til oss kun fordi maten tilfredsstiller deres behov.
Stillingen rapporterer til kjøkkensjef.
Vi ønsker en souschef som har visjoner, kompetanse og motivasjon til å opprettholde et godt mattilbud, samt profilere hotellet utad for å holde på de kundene vi har og stadig tiltrekke oss nye. Du vil være med å bidra til utvikling, å forsterke avdelingens drift og våre medarbeidere sin utvikling.
Kvalifikasjoner
- Du er en utlært kokk og har hatt en stor del av ansvar der du har vært før
- Du kan vise til gode resultater på bl.a. kontroll av varekost
- Du er fortrolig med arbeidstidene på et kjøkken med sesongsvingninger
- Du er engasjert, målrettet og med sterkt fokus på gjestene sin smaksopplevelse
- Du er ambisiøs som person og som en som vil være med å nå kjøkkenet og hotellet sine mål
- Du er vandt med å jobbe på et kjøkken med variert tilbud som beskrevet over
- Du er vandt med å jobbe med PC og ulike IT systemer.
Vi tilbyr
- Du blir en del av Scandic kjeden, og ikke minst Scandic Havna Tjøme
- Du får en spennende jobb og muligheten til å være med å øke omsetningen på Havna
- Du har gode utviklingsmuligheter i Scandic nasjonalt og internasjonalt
- Travel og opplevelsesrik arbeidshverdag
- Godt arbeidsmiljø
- Personalgoder ihh. til Scandic sine personal håndbok
Søknadsfrist
Vi søker en person fra 1. januar, men vi vet at det er ambisiøst, så stillingen vil ligge ute til endt januar 2016.
Vi ser frem til å treffe deg!
Om arbeidsgiveren
- Sektor: Privat
- Sted: 3145 Tjøme
- Bransje: Hotell og overnatting, Restaurant, mat og uteliv, Storhusholdning og catering
- Stillingsfunksjon: Kokk, Mat og servering, Service/servering
- FINN-kode 68265405
- Sist endret