Kokk med erfaring til skisesongen
- Arbeidsgiver
- Big Horn Steak House Trysil
- Stillingstittel
- Kokk
- Frist
- Snarest
- Ansettelsesform
- Sommer/Sesong
Kvalifikasjoner:
-fagbrev som kokk ikke et krav, men en fordel
-gode kunnskaper om IK-mat
-jobber godt i et hektisk miljø
-må beherske et av de skandinaviske språkene
-selvstendig, positiv, lojal, imøtekommende og arbeidsom
-fleksibel og en god bidragsyter til et godt arbeidsmiljø
Vi kan tilbyr:
-et sterkt konsept
-et interessant , hektisk og utfordrende miljø
-gode arbeidsbetingelser
Send kortfattet søknad med CV og referanser til: trysil@bighorn.no eller ta kontakt med Stefan på mobil: 904 07 427
Om arbeidsgiveren
Big Horn Steak House forvalter en av de sterkeste merkevarene i norsk restaurantverden og er Norges ledende varemerke innen markedssegmentet for biff. Totalt består kjeden av 28 restauranter på franchisebasis og har en omsetning på 250 mill netto per år.
Big Horn Steak House Norge as er konseptinnehaver og franchisegiver. Konseptet inngår som en del av Norgesgruppen Servering as.
For ytterligere informasjon, se www.bighorn.no.
- Sektor
- Privat
- Sted
- Trysilfjell Apartement Hotell, 2420 Trysil
- Bransje
- Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon
- Mat og servering / Kokk
Nøkkelord
effektiv, samarbeidsvillig, organisert, selvstendig, matglad
Spørsmål om stillingen
- Kontaktperson
- Stefan Öhlin
- Stillingstittel
- Daglig leder
- Telefon
- 90 40 74 27
Trysilfjell Apartement Hotell, 2420 Trysil