Daglig leder/franchisetager i Trysil
- Arbeidsgiver
- Peppes Trysil
- Stillingstittel
- Daglig leder/franchisetager i Trysil
- Frist
- 06.04.2015
- Ansettelsesform
- Fast
Peppes Pizza Trysil søker daglig leder med ønske om og mulighet til å kjøpe deler av- eller hele bedriften.
Peppes Pizza Trysil holder åpent hele året, og vi er stolte av at vi har opparbeidet oss et godt rykte blant turister såvel som tryslinger. Vi bryr oss om Trysil og for oss er det viktig å være en samarbeidspartner og en bidragsyter i lokalmiljøet. I tillegg til å være en av Skandinavias største skidestinasjoner er Trysil også Norges største skidestinasjon. I de siste årene har det blitt satset på Trysil også som sommerdestinasjon med mål om å styrke Trysils posisjon som en helårsdestinasjon. I 2017 åpner Sälen Trysil Airport som fører til at antall turister med fire timers transfer tid øker fra ca. 5 mill til ca. 200 mill. Dette vil føre til uante muligheter for næringsdrivende i regionen.
Vi søker deg som:
- Ønsker å drive og eie (helt eller delvis) din egen Peppes Pizza restaurant
- Er en serviceinnstilt inspirator, med gode lederegenskaper, som liker å jobbe aktivt i drift
- Har driv, engasjement, utholdenhet og ambisjoner
- Er en strukturert, resultatorientert kremmer med god økonomisk forståelse
- Er en nettverksbygger som er opptatt av lokal markedsføring og tilstedeværelse
- Fortrinnsvis har erfaring fra restaurant, hotell eller detaljhandel
Vi tilbyr deg:
- Krevende og spennende arbeidsoppgaver med mye ansvar
- Solide lederutviklingsprogrammer
- Gode og forutsigbare avtaler med huseier og franchisegiver
- Et unikt og godt kollegialt fellesskap og årlige ledersamlinger
- Kontinuerlig driftsoppfølging og support fra Peppes Pizza Norge
- Konkurransedyktige betingelser
For spørsmål knyttet til kjøp av restaurant og/eller stillingen som daglig leder, ta kontakt med Vegard Sjåstad på mobil 95 26 12 01 eller vegard.sjaastad@gmail.com
Om arbeidsgiveren
I 1970 inviterte Peppes Pizza nordmenn til en kulinarisk ekspedisjon! I dag gleder vi fremdeles våre gjester og kunder med overraskende pizzaopplevelser. Vårt fokus på smak og kvalitet i alle ledd har gjort Peppes Pizza til pioneren i pizzamarkedet.
Våre 1600 engasjerte, positive og offensive medarbeidere selger over 4 millioner pizza per år, eller 22 000 måltider per dag. Lagt etter hverandre tilsvarer dette strekningen fra Oslo til Trondheim tur/retur, og lagt oppå hverandre blir det en stabel på over 50 km!
- Sektor
- Privat
- Sted
- 2420 Trysil
- Bransje
- Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon
- Ledelse,
- Ledelse,
- Franchise
Spørsmål om stillingen
- Kontaktperson
- Vegard Sjåstad
- Telefon
- 95 26 12 01
2420 Trysil