Spennende jobbmulighet i Norges største alpindestinasjon!
- Arbeidsgiver
- Radisson Blu Resort Trysil
- Stillingstittel
- Kjøkkensjef
- Frist
- 25.11.2014
- Ansettelsesform
- Fast
Kjøkkensjef
Radisson Blu Resort Trysil er nå på jakt etter en ny kjøkkensjef da vår nåværende sjef går over til nye ufordringer. Vi ser etter en person som er resultatorientert, effektiv, positiv, serviceinnstilt og som jobber pro-aktivt og kan bygge et sterkt team. Du inngår i hotellens Food & Beverage team og rapporterer til hotellens Food & Beverage Manager. Du er fleksibel og løsningsorientert og tar entusiastisk imot nye utfordringer. Du snakker og skriver et nordiskt språk (norsk,svensk,dansk) samt engelsk.
ANSVARSOMRÅDER
- Menyutvikling for hotellets 5 restauranter
- Personalansvar for ca 30 kokker og oppvaskhjelper
- IK-Mat samt HMS ansvar for kjøkkenavdelingen
- Varebestilling og lagerhåndtering
- Oppfølging av leverandører
- Lede og coache kjøkkenteamet til resultater av ypperste kvalitet
ØNSKEDE KVALIFIKASJONER
- Erfaring som kjøkkensjef fra restaurant & hotelkjøkken
- Kreativ og innovativ i meny sammensettning
- Gode leder- og kommunikasjonsevner
- Du er dynamisk, genuint interessert i mat og brenner for ditt yrke
- Du har relevant utdannelse og erfaring
VI TILBYR
En fast helårs ansettelse på ett av Europas flotteste Resort hoteller i Norges største alpindestinasjon, Trysil.
Spennende utfordringer i et hektiskt miljø. Personalfordeler i Rezidor Hotel Group & Destinasjon Trysil.
Ser mer av hotellet her: http://www.radissonblu.no/resort-trysil
For ytterligere informasjon om stillingen kontakt med:
Anett March, F&B Manager: anett.march@radissonblu.com
Eller:
Pontus Åkesson, General Manager: pontus.akesson@radissonblu.com
Din søknad sendes til oss per email work.trysil@radissonblu.com senest den 25 november 2014.
Om arbeidsgiveren
Trysil, Norges største og mest populære skisenter og vintersportssted. I dette fantastiske vinterlandet med skikjøring for både store og små, nybegynner og eksperter, kilometervis med langrennsspor og masse spennende uteaktiviteter ligger to av Europas flotteste Resort hoteller.
På sommeren kan du utforske naturens fornøyelsespark, med mange forskjellige aktiviteter å velge mellom. I tillegg har Trysil en fantastisk flott golfbane - Norges beste skog og fjellbane.
RadissonBlu Resort Trysil åpnet i 2008 og ligger sentralt på Trysilfjellet Turistsenter. Hotellet er på 35 000 kvm og har moderne rom med komfortabel norsk design, stort utvalg av restauranter, barer, bowling, sportsbutikk, spa med velvære avdeling og et stort opplevelsesbad med innendørs surfebølge.
Park Inn Trysil Mountain Resort er på 36 000 kvm og åpnet i desember 2011, ligger 820 meter over havet med et fantastisk utsyn over trysilfjellet. Moderne arkitektur, sportsbutikk, ski-utleie, barer, restauranter, spa, sauna, trimrom og en velvære avdeling med basseng både ute og inne.
Hotellene har felles administrasjon og driftes som et fellesskap.
- Sektor
- Privat
- Lederkategori
- Leder
- Sted
- Hotellvegen 1, 2420 Trysil
- Bransje
- Restaurant, mat og uteliv
- Stillingsfunksjon
- Mat og servering / Kjøkkensjef
Spørsmål om stillingen
- Kontaktperson
- Anett March
- Stillingstittel
- F&B Manager
Hotellvegen 1, 2420 Trysil