Utløpt

Spennende jobbmulighet i Norges største alpindestinasjon!

Arbeidsgiver
Radisson Blu Resort Trysil
Stillingstittel
Kjøkkensjef
Frist
25.11.2014
Ansettelsesform
Fast
Bli kjent med Radisson Hotel Group

Kjøkkensjef

Radisson Blu Resort Trysil er nå på jakt etter en ny kjøkkensjef da vår nåværende sjef går over til nye ufordringer. Vi ser etter en person som er resultatorientert, effektiv, positiv, serviceinnstilt og som jobber pro-aktivt og kan bygge et sterkt team. Du inngår i hotellens Food & Beverage team og rapporterer til hotellens Food & Beverage Manager. Du er fleksibel og løsningsorientert og tar entusiastisk imot nye utfordringer. Du snakker og skriver et nordiskt språk (norsk,svensk,dansk) samt engelsk.  

ANSVARSOMRÅDER 

  • Menyutvikling for hotellets 5 restauranter
  • Personalansvar for ca 30 kokker og oppvaskhjelper
  • IK-Mat samt HMS ansvar for kjøkkenavdelingen
  • Varebestilling og lagerhåndtering
  • Oppfølging av leverandører
  • Lede og coache kjøkkenteamet til resultater av ypperste kvalitet

 

ØNSKEDE KVALIFIKASJONER

  • Erfaring som kjøkkensjef fra restaurant & hotelkjøkken
  • Kreativ og innovativ i meny sammensettning
  • Gode leder- og kommunikasjonsevner
  • Du er dynamisk, genuint interessert i mat og brenner for ditt yrke
  • Du har relevant utdannelse og erfaring

 

VI TILBYR

En fast helårs ansettelse på ett av Europas flotteste Resort hoteller i Norges største alpindestinasjon, Trysil.

Spennende utfordringer i et hektiskt miljø. Personalfordeler i Rezidor Hotel Group & Destinasjon Trysil.

 

Ser mer av hotellet her: http://www.radissonblu.no/resort-trysil

 

For ytterligere informasjon om stillingen kontakt med:

Anett March, F&B Manager: anett.march@radissonblu.com

Eller:

Pontus Åkesson, General Manager: pontus.akesson@radissonblu.com

 

Din søknad sendes til oss per email work.trysil@radissonblu.com senest den 25 november 2014.

 

Om arbeidsgiveren

Trysil, Norges største og mest populære skisenter og vintersportssted. I dette fantastiske vinterlandet med skikjøring for både store og små, nybegynner og eksperter, kilometervis med langrennsspor og masse spennende uteaktiviteter ligger to av Europas flotteste Resort hoteller.

På sommeren kan du utforske naturens fornøyelsespark, med mange forskjellige aktiviteter å velge mellom. I tillegg har Trysil en fantastisk flott golfbane - Norges beste skog og fjellbane.

RadissonBlu Resort Trysil åpnet i 2008 og ligger sentralt på Trysilfjellet Turistsenter. Hotellet er på 35 000 kvm og har moderne rom med komfortabel norsk design, stort utvalg av restauranter, barer, bowling, sportsbutikk, spa med velvære avdeling og et stort opplevelsesbad med innendørs surfebølge.

Park Inn Trysil Mountain Resort er på 36 000 kvm og åpnet i desember 2011, ligger 820 meter over havet med et fantastisk utsyn over trysilfjellet. Moderne arkitektur, sportsbutikk, ski-utleie, barer, restauranter, spa, sauna, trimrom og en velvære avdeling med basseng både ute og inne.

Hotellene har felles administrasjon og driftes som et fellesskap.

Sektor
Privat
Lederkategori
Leder
Sted
Hotellvegen 1, 2420 Trysil
Bransje
Restaurant, mat og uteliv
Stillingsfunksjon
Mat og servering / Kjøkkensjef

Spørsmål om stillingen

Kontaktperson
Anett March
Stillingstittel
F&B Manager
Følg firma
2029 følger dette firmaet

Hotellvegen 1, 2420 Trysil

Annonseinformasjon

FINN-kode 53406733
Sist endret 13. nov. 2014 10:20

Rapporter annonse