Bonum AS

Bonum AS - profilbilde

Nøkkelkompetanse

 • Totalentrepenør
 • Prosjektering
 • Rehabilitering
 • Bad
 • Kjøkken
 • Totalrehabilitering

Bransjer

 • Bad og våtrom
 • Ombygging og oppussing
 • Snekker / Tømrer
 • Totalentreprenør
Mva-registrertBygg- og tømrermester, MurmesterSentral godkjenning for ansvarsrettEntreprenørforeningen - Bygg og Anlegg
 • Anbefal bedriften
Kvalitet
Pris
Tidsfrister

Utbygging av råloft


Totalentreprenør
november 2013
Bonum gjorde en god jobb med loftsutbygging og oppussing av bad. Alt håndtverk var av høy kvalitet og det vi ikke var fornøyd med ble rettet opp i. De krevde en del oppfølging og kunne godt banket på før de gikk inn etc, men alt i alt er vi godt fornøyd!

Ombygging av hus: oppføring av ekstra etasje og ombygging av kjeller


Totalentreprenør
september 2014
Bonum var totalentreprenør v/ ombygging av enebolig til tomannsbolig.Alt innvendig arbeid i påbygg er utført av Bonum. Kjelleretasje i eksisterende bolig er totalrenovert. Takk til Stefan, prosjektleder, for svært god serviceinnstilling!

Anlegge nytt bad mm


Bad og våtrom
juni 2014
Badet ble meget fint, og vi hadde en utmerket prosjektleder som ledet jobben. Det som trekker ned er at arbeidet tok dessverre mange uker lenger enn planlagt, og at deres "all in" pris forslag selvfølgelig ikke dekket alt som skulle/måtte gjøres.

Lage et ekstra soverom, et nytt bad og 2-3 nye vinduer i skråtak


Ombygging og oppussing
juni 2014
Vi er veldig fornøyde med jobben Bonum utførte. De tok inn flinke håndverkere og vi er veldig fornøyde med sluttresultatet. Vi hadde ikke kunnet få en bedre prosjektleder, Fridthjofur Thorsteinsson er verd 6 stjerner; flink prosjektleder og håndverker.

Oppgradere vaskerom til bad/vaskerom


Bad og våtrom
mars 2014
Ikke den aller rimeligste vi fikk tilbud fra, men tilbudet var oversiktelig og detaliert. Jobben ble utført på kortere tid enn avtalt, og resultatet var strålende. Kan absolutt anbefale Bonum, og bruker de gjerne igjen.

Renovering av bad og toalet


Bad og våtrom
november 2013
Både prosjektleder og håndverkerne utførte en topp jobb. De var lette å samarbeide med og ga nyttige råd underveis, og var løsningsorienterte når uforutsette problemer oppstod underveis i prosjektet. De kan trykt anbefales.

Innredning av råkjeller


Totalentreprenør
desember 2013
Vi valgte Bonum på grunn av størrelsen og at de var det eneste firmaet som gav en fullstendig fastpris for oppdraget. Vår prosjektleder Karl Zimmerman var tilgjengelig og veldig informativ igjennom hele prosessen. Vi er totalt sett veldig godt fornøyd.

Totalrehabilitering av bad


Bad og våtrom
desember 2013
Grundig arbeid, god oppfølging gjennom hele prosessen og badet ble ferdig til avtalt tid og pris. Alt i alt er vi meget godt fornøyd.

Oppussing av seksjon i tomannsbolig - bad, kjøkken


Ombygging og oppussing
november 2013
Arbeidet ble ferdigstilt til avtalt tid, og til avtalt pris. Vi opplever Bonum som en seriøs aktør, med ryddige forhold både til sine leverandører og ansatte. Vi savnet litt struktur i byggemøter og skriftlig dokumentasjon av avgjørelser. Ellers fornøyd.

Rehabilitering av baderom


Bad og våtrom
desember 2012
Hei Vi er godt fornøyde med Bonum Bygg og deres arbeider med rehabilitering av vårt bad. Arbeidet ble gjennomført av hyggelige håndverkere og byggeledere som var serviceinnstilt. De var ryddige og løste oppdraget innen avtalt tid.

Mva-registrertBygg- og tømrermester, MurmesterSentral godkjenning for ansvarsrettEntreprenørforeningen - Bygg og Anlegg
 • Anbefal bedriften

Gjerdrums vei 12, 0484 Oslo

Stort kart Flyfoto

Økonomi og fakta

Antall ansatte
25-50 ansatte
Antall år i drift
5-10 år
Selskapsform
Aksjeselskap
Mva.-registrert
Ja

Driftsinntekter

Disse opplysningene henter vi jevnlig fra Brønnøysundregistrene og Experian.